Acto Informatisering B.V.

  487

  Postadres: Postbus 1610
  Postcode: 
  3800 BP
  Plaats: Amersfoort

  Bezoekadres: Amsterdamseweg 51a
  Postcode: 
  3812 RP
  Plaats: Amersfoort
  Provincie: Utrecht

  Telefoon: 033-4226800
  E-mail: info@acto.nl
  Website:    www.acto.nl
  www.actocalculatie.nl
  www.bi-training.nl

  Acto is een innovatieve software partner met een uitgebreide portfolio van diverse oplossingen ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Van een complete oplossing voor project en/of servicemanagement, maar ook voor calculeren en offreren.

  Speciaal ontwikkeld voor uw branche
  Bij Acto bieden we onze klanten compleet geïntegreerde oplossingen, maar ook losse modules en apps. Onze oplossingen zorgen voor een optimale ondersteuning bij het realiseren van uw projecten of het bieden van een optimale servicebeleving. Acto helpt u met het behalen van meer rendement.

  Efficiënt inzetten en innoveren
  Met het motto ‘uw rendement is ons argument’ als leidraad levert Acto Informatisering producten en diensten die bijdragen aan de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van onze klanten. Acto ontwikkelt praktisch toepasbare software, die u en uw medewerkers helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden, voor zowel projectmatig werkende bedrijven als servicebedrijven. Acto biedt desktop-oplossingen en apps, maar ook portalen, rapportage en workflow-tools.

  Maar we bieden meer dan bedrijfssoftware. Ook voor uw uitdagingen op gebied van business intelligence, BIM, predictive analytics of ketenintegratie, zijn wij uw partner.