AXA Home Security

  94

  Postadres: Energiestraat 2
  Postcode:
  3903 AV
  Plaats:
  Veenendaal

  Bezoekadres: Energiestraat 2
  Postcode: 3903 AV
  Plaats: Veenendaal
  Provincie: Utrecht

  Telefoon: 0318 – 536111
  E-mail:
  info.axa.home@allegion.com
  Website: www.axahomesecurity.com

  Over AXA Home Security

  • Bijna 120 jaar ervaring in hang- en sluitwerk
  • Nederlandse kwaliteit: productie & ontwikkeling onder eigen dak
  • Veiligheidsproducten voldoen aan hoogste eisen van SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Met bijna 120 jaar ervaring, is AXA Home Security een begrip als betrouwbare Nederlandse leverancier van hang- en sluitwerk. AXA heeft in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd en is daarmee specialist op het gebied van diverse (veiligheids)producten voor het openen en sluiten van deuren en ramen.

  Het assortiment van AXA dat bij hen of klanten van hen verkrijgbaar is, bestaat onder andere uit: deurbeslag, deursloten, cilinders, deurdrangers, scharnieren, raamuitzetters en raamsluitingen.

  Kwaliteit, veiligheid en comfort is wat je zeker van deze hang- en sluitwerkleverancier kan verwachten!

  Kwaliteit die zich openbaart in de gebruikte materialen, de maatvastheid, de afwerking en de levensduur van de producten. AXA’s producten zijn gemaakt voor het leven!

  Ook veiligheid is een belangrijk aspect voor AXA. Zo bestaat een belangrijk deel van het assortiment uit inbraakwerende producten (die voldoen aan SKG-keuring en Politiekeurmerk Veilig Wonen) die het gevoel van veiligheid in én om het huis moeten versterken.

  Een derde belangrijke pijler is comfort. Niet alleen in gebruik van AXA-producten. Met de juiste handvatten zoals o.a. bevestigingsmateriaal, duidelijke montagehandleidingen en maattekeningen, streeft de fabrikant ernaar om de montage voor jou accuraat, maar vooral eenvoudig te houden.

  Een juiste montage van hang- en sluitwerk is tenslotte essentieel, want alleen zo ben jij zeker van een goede en veilige werking van het product!