BAUER FUNDERINGSTECHNIEK BV

  248

  Postadres: Rendementsweg 29
  Postcode: 3641 SK
  Plaats: Mijdrecht

  Bezoekadres: Rendementsweg 29
  Postcode: 3641 SK
  Plaats: Mijdrecht
  Provincie: Utrecht

  Telefoon: 0297 23 1150
  E-mail: info@bauernl.nl
  Website: www.bauernl.nl

  BAUER Funderingstechniek, vooraanstaand en betrouwbaar.
  BAUER Funderingstechniek B.V., gevestigd te Mijdrecht, is de Nederlandse vestiging van het internationaal opererende BAUER concern. BAUER behoort tot de toonaangevende bedrijven op het gebied van speciale funderingstechnieken wereldwijd. Bij de ontwikkelingen van nieuwe technologieën neemt BAUER een vooraanstaande plaats in.

  De kracht van BAUER ligt niet alleen in de specialistische kennis en jarenlange gedegen vakmanschap. Een duidelijke pre is ook dat BAUER een eigen gerenommeerde machinedivisie bezit. BAUER Funderingstechniek kan hierdoor putten uit een breed scala van allermodernste, specialistische funderingsmachines.

  De hoofdgroep van de door BAUER Funderingstechniek uitgevoerde producten bestaat uit specialistische funderingssystemen. BAUER is een grote speler in boor- en ankersystemen, maar voert daarnaast ook vele andere funderingstechnieken uit. Het uitgebreide pallet van funderingstechnieken geeft ons de mogelijkheid in de aanbiedingsfase mee te denken en de meest geschikte oplossing voor onze klanten te ontwikkelen.

  Uitstekende kwaliteit, veiligheid en vooral het zijn van een betrouwbare funderings-aannemer/partner vormen hoekstenen van onze bedrijfsvoering, wat zich reflecteert in hoge klanttevredenheid. BAUER Funderingstechniek werkt conform ISO 9001 en beschikt over een VCA** certificaat.