BETONBLOCK®/Legobeton BV

0
BETONBLOCK®/Legobeton BV

Postadres: Noordervaart 52a
Postcode: 1841 HA
Plaats: Stompetoren

Bezoekadres: Noordervaart 52a
Postcode: 1841 HA
Plaats: Stompetoren
Provincie: Noord-Holland

Telefoon: +31 72 503 93 40
E-mail: info@betonblock.com
Website: www.betonblock.com

VAN STORTBETON TOT BETONBLOK
Een betonconstructie die naar behoeven kan worden aangepast schept mogelijkheden die met stortbeton niet mogelijk zijn. Door het gewicht van het betonblok, de noppen op de bovenkant en uitsparingen aan de onderkant, kunnen de blokken stabiel op elkaar gestapeld worden. Doordat geen specie of een ander bindmiddel nodig is, vormen blokken een herplaatsbaar stapelsysteem met oneindige uitbreidingsmogelijkheden, ideaal voor tijdele of permanente constructies, geschikt voor fabriekshallen, muren, (opslag)loodsen, etc. Een flexibel antwoord op de vraag van morgen die anders kan zijn dan de behoefte van vandaag. Door het gebruik van betonblokken kunt u op ieder gewenst moment wijzigen en uitbreiden.

BETONBLOCK® produceert betonblokmallen van een hoge kwaliteit constructiestaal in diverse vormen en afmetingen. Doorlopende innovatie heeft geresulteerd in producten met een betere werkbaarheid, minder investeringskosten voor de koper en een grotere flexibiliteit in het gebruik. Dat resulteerde in een uniek en uitgebreid assortiment mallen en eindeloze bouwmogelijkheden. De meest nauwkeurige productie-apparatuur verzekert dat al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen om het beste eindproduct te produceren.

Dit maakt het BETONBLOCK® systeem één van de snelstgroeiende systemen op de markt met meer dan 3.000 klanten in ruim 45 landen over de hele wereld. BETONBLOCK® heeft al haar producten op voorraad en levert in heel Europa in een paar dagen. Verwijdering van de restbeton is duur, en een verspilling van materiaal. Naast het vervaardigen van betonnen blokken van nieuw beton, kan uit restbeton meerwaarde worden gehaald door verwerking van afval in een eenvoudig maar zeer doeltreffende product dat verwerkingskosten verminderd en een optionele bron van inkomsten biedt. Betonblokmallen zijn de oplossing voor betoncentrales, recycling bedrijven en andere ondernemers die restbeton effectief willen verwerken, en voor bedrijven die zich richten op de productie van hoogwaardige betonblokken.

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier