BETONmonteur

0
BETONmonteur

Postadres: Ondernemingsweg 107
Postcode: 1422 DZ
Plaats: Uithoorn

Bezoekadres: Ondernemingsweg 107
Postcode: 1422 DZ
Plaats: Uithoorn
Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 020 6402 401
E-mail: info@betonmonteur.nl
Website: www.betonmonteur.nl

BETONmonteur
Als een gespecialiseerd beton onderhoudsbedrijf onderscheid BETONmonteur zich op het gebied van meer kleinschalig en specialistische betonrenovatie, kelderafdichting en het afdichten van (dak)details.

Flexibel
Omdat BETONmonteur zich meer richt op het specialistische onderhoudswerk zijn onze medewerkers bekwaam in het zelfstandig uitvoeren van voorkomende beton renovatie werkzaamheden. Hierdoor kan er in korte tijd een gewenst resultaat geleverd worden met minimaal overlast voor de bewoner.

Kelderafdichting
Nederland is een waterland en dat merken wij steeds meer en meer. Vochtproblemen komen, door het veranderende klimaat steeds meer voor. Door de jaren heen hebben wij een expertise opgebouwd waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Van herstel en het oplossen van vochtproblemen tot het geven van advies bij de verbouwing van een kelder of souterrain. BETONmonteur beheerst het.

Koudebrug problemen
De overheid heeft ons jaren lang verteld dat wij de woning goed moeten isoleren. Dat heeft echter in toenemende maten gevolgen voor het binnenklimaat in de woning. Schimmelvorming is hierbij het meest zichtbare probleem hiervan.
BETONmonteur werkt samen met de mensen van Duurzaam Wonen Holland aan het verbeteren van het binnenklimaat.
Dit doen wij bijvoorbeeld door het aanbrengen van Aero-Therm aan de binnenzijde van de woning waardoor een koudebrug probleem en daarmee de schimmelvorming tot het verleden behoort. Kijk voor meer informatie op www.aero-therm.nl.

BETONmonteur, voor:

BETONmonteur werkt conform de BRL3201.

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier