BouWatch

  259
  BouWatch_logo-bouwbeveiliging

  Postadres: Postbus 10011
  Postcode: 9400 CA
  Plaats: Assen

  Bezoekadres: Koperslagerstraat 3
  Postcode: 9403 VM
  Plaats: Assen
  Provincie: Drenthe

  Telefoon: 088-1181818
  E-mail: info@bouwatch.nl
  Website: www.bouwatch.nl

  Over BouWatch
  BouWatch is sinds 2010 uitgegroeid van een dienstverlener op het gebied van bouwplaatsbeveiliging tot een totaaloplosser voor tijdelijke beveiliging, toegangscontrole en veiligheid. Ons toegewijde team van 240 medewerkers heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel en is werkzaam in Nederland, Duitsland en België.

  Meer dan alleen bouwplaatsbeveiliging
  BouWatch is een begrip als het gaat om bouwplaatsbeveiliging, maar is ook de marktleider op het gebied van tijdelijke beveiliging van andere buitenlocaties zoals windparken, zonneparken, wagenparken en leegstaand vastgoed. Afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt en meer dan 10.000 locaties beveiligd.

  De slimme software van de BouWatch camera detecteert voertuigen/mensen op de beveiligde locatie en stuurt dan een videoclip naar de BouWatch meldkamer. Deze beelden worden 24/7 door onze getrainde centralisten gemonitord en beoordeeld. Indien nodig wordt de beveiligingsdienst of de politie ingeschakeld.

  Door ons uitgebreid portfolio cameraoplossingen kunnen we voor ieder beveiligingsvraagstuk de juiste camera(mast) inzetten. Onze accountmanagers staan u graag op locatie te woord om de situatie ter plekke te bekijken en u van het juiste advies te kunnen voorzien.

  Arbeidskrachtenregistratie & Toegangscontrole
  Heeft u uw arbeidskrachtenregistratie op uw bouwplaats goed geregeld? Voldoet u aan wet- en regelgeving? Wilt u inzicht en controle op wie er op uw bouwplaats aanwezig is? BouWatch biedt een volledig geïntegreerde oplossing waarmee u inzicht verkrijgt in de keten en voor veiligheid zorgt op uw bouwplaats. Efficiënt, veilig en met aantoonbare compliance! Dat getuigt van verantwoordelijk en goed werkgeverschap én minimaliseert uw risico op boetes.

  Veiligheid
  Gaan al uw arbeidskrachten goed voorbereid de bouwplaats op? Wilt u ze online veiligheidsinstructies en de projectintroductie laten doorlopen? Ook hiermee kan BouWatch u van dienst zijn. Slagen ze voor de kennistest? Dan mogen ze uw bouwplaats op. Zo heeft u gegarandeerd alleen geïnstrueerde arbeidskrachten op uw bouwplaats. Wel zo veilig!

  Allround dienstverlener
  BouWatch wordt gezien als een allround dienstverlener op de bouwplaats – of het nu om beveiliging, arbeidskrachtenregistratie, toegangscontrole of veiligheid gaat. Bedrijven binnen de bouwbranche kunnen voor een totaalpakket bij BouWatch terecht, waarbij voor elk veiligheidsaspect een passende oplossing is.