Buckler Boots B.V.

0
Buckler Boots B.V.

Postadres: Brakman 52
Postcode: 5047 SW
Plaats: Tilburg

Bezoekadres: Brakman 52
Postcode: 5047 SW
Plaats: Tilburg

Telefoon: 013 – 2032434
E-mail: info@buckbootz.nl
Website: www.buckbootz.nl

Over BuckBootz
BuckBootz is opgericht in 1997 in Schotland. Het concept van BuckBootz is voortgekomen uit de tekortkomingen in veiligheidsschoenen van die tijd: loslatende zolen, oncomfortabele schoenen, schoenen waarin men koude voeten kreeg etc. Met deze gegevens en vanuit de slogan “Body and Sole Together Forever”®is het concept verder uitgebouwd. Met de unieke garantie dat de zool nooit los komt van het bovenwerk van de schoen heeft BuckBootz gestaag marktaandeel veroverd.

Wanneer u het BuckBootz logo op schoeisel ziet staan kunt u ervan uitgaan dat u te maken heeft met één van Europa’s meest gerenommeerde merken op het gebied van werkschoenen en werklaarzen; géén concessies, maar totale focus op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. BuckBootz blijft ontwikkelen en innoveren op alle gebieden, zowel duurzaamheid als design.

In 2007 stak BuckBootz over naar het Europese vasteland en startte een vestiging in Nederland in samenwerking met een Nederlands familiebedrijf. Anno 2019 handelt BuckBootz in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland en wordt vertegenwoordigt door 10 account- en salesmanagers en onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via een netwerk van circa 1800 dealers.

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier