Buro Bentheimer

  360
  bentheimer_logo-architect-huisbouwen-renovatie

  Postadres: Van Middellandtstraat 31
  Postcode: 1057 AP
  Plaats: Amsterdam

  Bezoekadres: Van Middellandtstraat 31
  Postcode: 1057 AP
  Plaats: Amsterdam
  Provincie: Noord-Holland

  Telefoon: +31(0)20-261 28 76
  E-mail: info@burobentheimer.nl
  Website: www.burobentheimer.nl

  Wie zijn wij

  Buro Bentheimer bestaat uit een groep ervaren adviseurs die graag (duurzame) vastgoed vraagstukken oplossen. Wij zijn al sinds 2006 actief in de vastgoed adviesmarkt. Door de jaren heen hebben wij afzonderlijk van elkaar veel ervaring opgedaan bij verschillende advies- en ingenieursbureaus. Begin 2015 heeft Horacio Nemseff het initiatief genomen om Buro Bentheimer op te richten. We zijn gevestigd in Amsterdam, maar leveren diensten in heel Nederland.

  De naam Bentheimer komt van de zo karakteristieke Bentheimer zandsteen waarmee eeuwen geleden de meest bijzondere panden in Amsterdam gebouwd werden (denk bijvoorbeeld aan het paleis op het Dam of het Trippenhuis in Amsterdam).

  Onze ervaring

  Wij hebben de afgelopen jaren bij elkaar duizenden woningen, kantoor- en utiliteitsgebouwen geïnspecteerd en geholpen te verduurzamen en energiezuiniger te maken. Wij hebben ze voorzien van een puntentelling, een energielabel of een maatwerkadvies. Met onze adviezen hebben wij honderden woningen naar de geliberaliseerde sector gebracht. Wij hebben daardoor een vaste klantenkring opgebouwd van overheidsinstanties, woningbeheerders, corporaties, investeerders en vele expat house rental bureaus. Zij komen steeds weer bij ons terug.

  Omdat wij hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze adviezen. Zijn wij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving en ontwikkelingen in de techniek voor efficiënte en duurzaam bouwen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord ondernemen uit te dragen en integreren in onze adviezen. Wij zijn volledig gecertificeerd en ondergaan jaarlijks strenge controle audits. Daarnaast staan wij aangemerkt als erkend kwaliteitsadviseur EPA U door de FedEC. De FedEC is de brancheorganisatie voor energie adviseurs die de kwaliteit van adviseurs in de markt waarborgt.