Dictator

  95
  dictator

  Postadres: Florijn 13
  Postcode: 8305 BR
  Plaats: Emmeloord

  BezoekadresFlorijn 13
  Postcode: 8305 BR
  Plaats: Emmeloord
  Provincie: Flevoland

  Telefoon: 0527 – 61 34 56

  E-mail: info@dictator.nl
  Website: www.dictator.nl

  Al meer dan 85 jaar lang richt DICTATOR zich volledig op het produceren van deuropvangers, deursluiters (voor zowel in- als opbouw), veerscharnieren en deurvastzetters.

  Ons bedrijf is opgericht in 1932 te Amsterdam als DICTATOR Deursluiter Maatschappij, vervolgens in 1949 verhuisd naar Bussum, daarna sinds 1965 zijn we in Emmeloord gevestigd geweest aan de Energieweg en op 1-12-2021 verhuisd naar de Florijn 13, 8305 BR Emmeloord.

  Onze sterke punten
  Productie hand in hand met verkoop
  Vanaf begin af aan is bij DICTATOR Productie de productie onlosmakelijk verbonden met de verkoop. Dit is de reden dat onze producten van uitstekende kwaliteit en in verschillende soorten beschikbaar zijn – de producten worden constant aangepast aan de vraag ernaar op de markt. Wij verbeteren en automatiseren voortdurend onze productietechnologie zodat we zo kosteneffectief mogelijk kunnen produceren.

  Automatisering
  De uitdaging is om machines en productieprocessen te ontwikkelen die flexibel genoeg zijn om vele verschillende producten te produceren. Maar ons doel is om alle processen die sneller en van betere kwaliteit geproduceerd kunnen worden door machines te automatiseren.
  In de jaren 80 namen we onze eerste robot in gebruik, genaamd Robby. Ondertussen heeft Robby Twee het van hem overgenomen en doet zijn werk net zo ijverig als probleemloos. De “intelligente” automatisering (inclusief de CAD/CAM-besturing van onze CNC-machines) creëert meer flexibiliteit dan voorheen, met hoge kwaliteit en korte levertijden als gevolg.

  Kwaliteit
  DICTATOR Productie is dankzij de kennis die gedurende tientallen jaren is opgebouwd, gecombineerd met persoonlijke betrokkenheid en het onbeperkte enthousiasme voor nieuwe dingen, erin geslaagd om een balans te vinden tussen de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en kosteneffectieve productie.

  Omdat stabiliteit en duurzaamheid belangrijke kwaliteitskenmerken zijn van alle DICTATOR-producten, worden al onze producten onderworpen aan vele uithoudings- en duurzaamheidstesten onder het motto “één test is geen test”.