Dirkzwager Groep afdeling Betonrenovatie

  601

  Postadres: Postbus 60137
  Postcode: 1320 AC
  Plaats: Almere

  Bezoekadres: Transistorstraat 110
  Postcode: 1322 CH
  Plaats: Almere
  Provincie: Flevoland

  Telefoon: 036 547 20 70
  Fax: 036 547 20 80
  E-mail: 
  Website: www.dirkzwager-groep.nl

  DIRKZWAGER GROEP AFDELING BETONRENOVATIE
  Als het goed is merkt u ze nauwelijks op, maar toch hebben ze in heel Nederland hun sporen achtergelaten: de beton-specialisten van Dirkzwager. Specialisten die hun werk met de vereiste precisie verrichten, en die uiteraard over een vergaande kennis van schade-oorzaken en renovatietechnieken beschikken.

  Innovatief
  De vakmensen van Dirkzwager zijn sterk in betonwerken. Een kracht die vooral gebouwd is op meer dan 35 jaar ervaring. Jaren waarin het vak zich heeft ontwikkeld van een bouwkundig randverschijnsel tot een hoogwaardig en wetenschappelijk onderbouwd specialisme. Dirkzwager combineert een ambachtelijke werkwijze met het gebruik van de nieuwste technieken en apparaten.
  De afdeling betonrenovatie is o.a. gespecialiseerd in het onder lage druk injecteren van hoogwaardige epoxyharsen middels het SCBP systeem (structural concrete bonding process)

  Creatief
  De Dirkzwager Groep dankt zijn goede naam zowel aan de zorgvuldige werkwijze als aan de gave om creatieve oplossingen aan te dragen voor elke denkbare betonschade of herstelsituatie. Het bepalen van de materiaalkeuze is daarbij meestal van cruciaal belang.
  Onze betonreparateur maken gebruik van alle bestaande technieken: handmatig, gieten, spuiten en injectie. De vakmensen van Dirkzwager blinken uit in reparaties die onder extreme omstandigheden of in een bijzonder kort tijdsbestek moeten plaatsvinden.

  Dirkzwager Groep afdeling betonrenovatie, voor :

  • conservering
  • renovatie en reconditionering
  • diagnose en inventarisatie
  • prognose technische adviezen

  Gecertificeerd volgens BRL3201 deel 1 & 2