DOKA NEDERLAND B.V.

  400

  Postadres: Postbus 399
  Postcode: 5340 AJ
  Plaats: Oss

  Bezoekadres: Longobardenweg 11
  Postcode: 5342 PL
  Plaats: Oss
  Provincie: Noord-Brabant

  Telefoon: 0412-653030
  E-mail: nederland@doka.com
  Website: www.doka.nl

  Doka Nederland B.V.
  Doka is één van ‘s werelds toonaangevende bedrijven voor de ontwikkeling, productie en distributie van bekistingstechnologie voor gebruik op alle terreinen van de bouwsector. Met meer dan 160 verkoop- en logistieke faciliteiten in meer dan 70 landen, heeft de Doka Groep een zeer efficiënte distributienetwerk dat ervoor zorgt dat materiaal en technische ondersteuning snel en professioneel kan worden geboden.

  Oplossingen
  Wandbekistingen:
  Paneelbekistingen, schoonwerkbekistingen, lichtgewichtpaneelbekisting, ronde wanden, enkelzijdige bekisting, kolombekisting.

  Vloerbekistingen:
  Ondersteuning voor i.h.w.g. vloeren, breedplaat/bollenplaatvloer/airdeck ondersteuning, paneel vloerbekisting, staxo torens t.b.v. ondersteuning van  zware vloeren en lasten.

  Klimbekistingen:
  Werk- en veiligheidssteigers voor kernen en gevels. automatische klimbekisting, kraanafhankelijke klimbekisting, geleide klimbekisting en schacht klimbekisting.

  Veiligheidssystemen:
  Veilig werken met bekisting door werkplatform Xsafe plus, laddersystemen XS, randbeveiliging met veiligheidshekjes XP en trappentorens.

  Diensten:
  –           Engineering en statische berekeningen
  –           3D tekeningen en BIM
  –           Transport
  –           Projectbegeleiding
  –           Bekistingscoördinatie
  –           Materiaalservice
  –           Voormontage service en demontage

  Van de eerste planning tot en met de betrouwbare uitvoering op de bouwplaats: wij helpen onze klanten om nog efficiënter, beter en veiliger te bouwen.