Installatie & Elektro Vakbeurs

  465

  Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

  Al meer dan 20 jaar komen installatieprofessionals naar de Installatie en Elektro Vakbeurs Hardenberg om de nieuwste producten te ontdekken en te netwerken met relaties uit noordoost Nederland. Voor u de perfecte manier om uzelf aan uw doelgroep te presenteren in een ontspannen en ongedwongen setting!

  De Installateur van de Toekomst
  Op 10, 11 en 12 september 2019 komen in Evenementenhal Hardenberg twee vakgebieden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

  Tijdens deze dagen bieden we de installateur de kans om oplossingen te vinden op (toekomstige) vraagstukken en uitdagingen die ze tegenkomen op de werkvloer. Door praktische kennis aan te bieden over producten, diensten en wet- en regelgeving bereiden we de installateur in een korte tijd op zijn toekomst voor. Thema’s die hierbij een rol gaan spelen zijn: Efficiënt werken, Duurzaamheid en Digitalisering. Wij dagen u uit het podium te pakken en met uw kennis en expertise de bezoeker te overtuigen van uw aandeel in deze toekomst.

  Naast het kennisplatform wat de Installatie & Elektro Vakbeurs met de Installateur van de Toekomst creëert, blijft netwerken een belangrijke pijler in het beursconcept. U ontmoet al uw relaties uit noordoost Nederland op één plek! Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo krijgt u de kans om uw bestaande relaties te versterken en in een ongedwongen sfeer nieuwe relaties te ontmoeten.

  Waarom deelnemen?
  REGIONAAL KARAKTER. Binnen drie dagen ontmoet u installateurs uit zowel de E- als W-branche in het noordoosten van het land.

  WAARDEVOLLE DOELGROEP. U krijgt een podium om uw kennis te delen en te netwerken met een waardevolle doelgroep: de Installateur van de Toekomst!

  ONGEDWONGEN SFEER. In een ongedwongen sfeer, inclusief een hapje en een drankje, krijgt u de kans uw relaties te ontmoeten.

  DIVERSE PROMOTIEMIDDELEN. U krijgt de kans om uw zichtbaarheid op de beurs te vergroten met behulp van diverse promotiemiddelen. Denk aan een vlag bij de hoofdingang, bedrukte vloertegels, maar ook een koffietruck met uw logo en gepersonaliseerde bekers.