JAGA

  445

  Postadres: De Meerheuvel 6
  Postcode: 5221EA
  Plaats: ‘s-Hertogenbosch

  Bezoekadres: De Meerheuvel 6
  Postcode: 5221EA
  Plaats: ‘s-Hertogenbosch
  Provincie: Noord-Brabant

  Telefoon: 073 631 23 60
  E-mail: info@jaga.nl
  Website: www.jaga.nl

  OVER JAGA
  Wij zetten ons in voor de ontwikkeling voor een gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. Elk product dat we ontwerpen en creëren is gebaseerd op onze vijf kernwaarden. Én daarom zijn wij Climate Designers.

  Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Producten met minder energieverbruik zorgen voor een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Wij streven ernaar om traditionele systemen met een hoog energieverbruik en hoge uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. We werken graag mee aan een betere, duurzame toekomst. Zorgen voor het klimaat is geen keuze meer, maar een verplichting voor ons allemaal:

  Er is geen planeet B!

  Al ruim 50 jaar
  De Jaga radiator is nooit een gewone radiator geweest. Al ruim 50 jaar zijn wij bezig met het bedenken van duurzame oplossingen. Onze producten zijn vanaf het begin bedoeld om in combinatie met milieuvriendelijke energiebronnen zoals warmtepompen en zonne-energie ingezet te worden.

  De ultralichte warmtewisselaar van onze eerste producten bevatte al de basis van al onze nieuwe en toekomstige producten.