Janssen RioTech B.V.

  466

  Postadres: Zoerbeemden 4
  Postcode: 6245 LR
  Plaats: Eijsden

  Bezoekadres: Zoerbeemden 4 
  Postcode: 6245 LR
  Plaats: Eijsden
  Provincie: Limburg

  Telefoon: 085 – 0497890
  E-mail:  info@riotech.nl
  Website: www.riotech.nl

  Over Janssen Riotech
  Janssen Riotech is geen trendvolger maar een trendsetter als het om rioleringstechniek gaat. Al vanaf het eerste begin onderscheidt ons bedrijf zich door continue vernieuwing. Met Janssen Riotech beschikt u dan ook over uw eersteklas productspecialist. Een partner voor al uw standaardproducten én specials. Een partner met kennis van en oplossingen voor de dagelijkse praktijk en oog voor de toekomst.

  Persoonlijk Partner
  Persoonlijk partner voor rioleringstechniek. Dat wil Janssen Riotech voor u zijn. Uw partner voor een gedegen en praktisch advies en een breed programma afsluiteroplossingen en bijbehorende techniek. Een partner die zich onderscheidt door persoonlijke communicatie: direct, snel en deskundig. Wij denken graag met u mee en werken samen met u aan een oplossing.

  Wij helpen u niet alleen als het om standaardvragen gaat maar ook op het moment dat het nét even anders moet: sneller, groter of exact voor u op maat.

  Vakkundig en veilig
  Janssen Riotech beschikt over een schat aan kennis en ervaring en weet als geen ander welk standaardmateriaal voor uw omgeving nodig is. Expertise die is opgedaan in projecten van groot tot klein, in de meest uiteenlopende markten en toepassingsgebieden. Die knowhow staat ook voor u ter beschikking. Want bij Janssen Riotech betekent samenwerken ook samen kennisdelen. Met u willen wij de rioleringstechniek op een hoger niveau brengen waarbij uw veiligheid onze drijfveer is. Iedere afsluiter die ons pand verlaat is gecontroleerd en getest.

  Flexibel en servicegericht
  Service is bij Janssen Riotech geen eenheidsworst. Wij kennen uw markt en weten exact wat u nodig heeft. Daar is onze dienstverlening volledig op afgestemd. Dat begint al bij de eerste kennismaking met uw project. Wij noteren niet, maar denken graag met u mee. Hoe kan het sneller, beter of goedkoper? Die vragen beantwoorden wij graag voor u. En natuurlijk zorgen wij daarna voor een perfecte uitvoering van onze afspraken. Dergelijke service stopt niet bij de levering van producten, maar loopt ook ver daarna door. Alles erop gericht om onze dienstverlening voor u zo persoonlijk mogelijk te maken.

  Vestiging NL
  Aluminiumstraat 49
  2718 RB Zoetermeer
  Nederland
  +31 (0) 85 04 97 890

  Vestiging BE
  Mechelsveldstraat 30
  2800 Mechelen
  België
  +32 (0) 78 48 67 58