PERI BeNeLux B.V

  1059

  Postadres: Postbus 304
  Postcode: 5480 AH
  Plaats: Schijndel

  Vestigingsadres: Van Leeuwenhoekweg 23
  Postcode: 5482 TK
  Plaats: Schijndel

  Bezoekadres: Madame Curieweg 6
  Postcode: 5482 TL
  Plaats: Schijndel
  Provincie: Noord-Brabant

  Telefoon: 073 – 5479100
  E-mail: info@peri.nl
  Website: www.peri.nl

  PERI BeNeLux B.V. – Bekistingen, Steigers, Engineering
  Als toonaangevende leverancier van bekistings- en ondersteuningsconstructies bieden wij met ruim 130 medewerkers onze klanten in de BeNeLux de beste oplossingen in doordacht betonbouwen. PERI BeNelux B.V maakt deel uit van het wereldwijd opererende PERI GmbH. Het moederbedrijf, opgericht in 1969, is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van bekistingen en steigers met meer 70 dochterondernemingen en 140 logistieke centra. Het bedrijf telt meer dan 8.700 personeelsleden en genereerde in 2017 € 1.48 miljard aan inkomsten.

  Op 1 januari 2018 fuseerden PERI Nederland, België en Luxemburg tot PERI BeNeLux B.V., met vestigingen in Schijndel, Boom en Contern. Deze gezamenlijke organisatie past binnen PERI’s ambitie om dankzij hun gebundelde krachten en sterke lokale focus het allerbeste resultaat te behalen en de nummer één te worden op de Benelux-markt.De hoofdzetel van PERI BeNeLux is in Schijndel, in het zuiden van Nederland, waar in mei 2018 de vestiging werd uitgebreid met een tweede kantoorpand, een ruime expohal voor bekistings- en steigermateriaal en grotere opslag voor met name het PERI UP Flex steigersysteem.

  BeNeLux synergieën
  De fusie tot PERI BeNeLux is een mijlpaal in PERI’s strategie om de krachten van de drie landen te bundelen en ter beschikking te stellen van de hele regio. Dankzij synergieën en investeringen in mens en materiaal creëert PERI extra capaciteit en productvariatie. Uniek voor de Benelux-markt is dat we specifieke bekistingsdelen die dat vereisen, op voorhand in onze montagehal monteren. Bovendien staat de montagehal in Schijndel ook ter beschikking van onze Belgische en Luxemburgse klanten. Met deze wisselwerking beantwoorden we optimaal aan de complexiteit van projecten in de hele Benelux.

  Missie en visie

  Onze visie
  We streven ernaar om wereldwijd dé leidende partner te zijn voor alle bekistings- en steigertoepassingen.

  Onze missie
  We maken bouwen efficiënter, veiliger en sneller. We zijn gedreven om elke dag opnieuw de beste service aan onze klanten te bieden.