Prostream

  28

  Postadres: Houttuinlaan 14
  Postcode: 3447 GM
  Plaats: Woerden

  Postadres: Houttuinlaan 14
  Postcode: 3447 GM
  Plaats: Woerden
  Provincie: Utrecht

  Telefoon: +31 (0)348 489600
  E-mail: info@pro4all.nl
  Website: www.prostream.app

  Voor projectleiders, werkvoorbereiders en vakmannen/vrouwen die (bouw)projecten binnen budget en strakke deadlines moeten opleveren, is Prostream een flexibel en ondersteunend platform dat samenwerken met alle partijen in de bouwketen makkelijker maakt.

  Prostream is een samenwerkingsplatform dat elke fase in de bouwketen ondersteunt. Het is een flexibel platform, waardoor het aanpasbaar is aan de bestaande processen binnen een organisatie of project. Op die manier wordt informatie niet ingesloten in verschillende silo’s, maar zijn alle gegevens aan elkaar te relateren.

  Prostream komt voort uit 20 jaar samenwerken met 85.000 projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders in de bouw. Document management heeft daarin altijd een centrale rol voor ons als bedrijf gespeeld. Het is de ruggengraat waar alle andere processen, zoals kwaliteitsmanagement, workflows en BIM, op in haken. Pas als de juiste informatie voor iedereen beschikbaar is, groeit het vertrouwen in elkaar. Zo maakt Prostream samenwerken met alle partijen in de bouwketen makkelijker.

  Prostream is een product van Pro4all. Bekend van Docstream en Snagstream.