SHERPA mini-loaders

  525

  Postadres: Canadabaan 14
  Postcode: 5388 RT
  Plaats: Nistelrode

  Bezoekadres: Canadabaan 14
  Postcode: 5388 RT
  Plaats: Nistelrode
  Provincie: Noord-Brabant

  Telefoon: +31(0)412-613344
  E-mail: info@sherpaminiloaders.com
  Website: www.sherpaminiloaders.com

  Sherpa mini-loaders
  Al sinds de oprichting heeft SHERPA mini-loaders één duidelijk doel voor ogen. Een bijdrage leveren aan de verbetering van arbeidsvriendelijke omstandigheden. Dat doen ze door hetontwikkelen van innovatieve gereedschappen en machines. De uitgebreide ‘range’ SHERPAmini-loaders en werktuigendragers zijn daarvan het succesvolle bewijs. SHERPA maakt een verschil. Elke dag opnieuw. Door zwaar werk gemakkelijker, lichter, sneller en schoner te maken.

  Bij SHERPA staat innovatie voorop. Continue zetten zij een extra stapje bij en blijven ze voortdurend zoeken naar nieuwe duurzame technieken. Alles om het werk van de mens te verlichten. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten. SHERPA gelooft in duurzaamheid: in duurzame machines en duurzame arbeidsomstandigheden. Prachtig vindt SHERPA het om zich hier dag in dag uit voor in te zetten!

  100% Elektrisch
  De SHERPA 100 Eco heeft gezorgd voor een ware revolutie binnen de wereld van bouw en sloopwerkzaamheden. Door bundeling van de compacte veelzijdigheid van de SHERPA 100 en een krachtige en duurzame elektromotor, is er een SHERPA beschikbaar die onvergelijkbare voordelen heeft. De SHERPA 100 Eco beschikt over een arbeidsinzet van 6 uur en is in kracht te vergelijken met de SHERPA mini-loaders die voorzien zijn van een verbrandingsmotor. Dankzij het gemakkelijke batterijwisselsysteem kan de arbeidsinzet verlengd worden zonder tussendoor op te laden. Door het ontbreken van uitlaatgassen, motorgeluid en de smalle werkbreedte van 76cm blijkt de SHERPA 100 Eco erg gewild!