Tele Radio

  198
  Logo Tele Radio-bouwmagazine

  Postadres: Tiber 2
  Postcode: 2491 DH
  Plaats: Den Haag

  Bezoekadres: Tiber 2
  Postcode: 2491 DH
  Plaats: Den Haag
  Provincie: Zuid-Holland

  Telefoon: 070 – 419 41 20
  E-mail: info@teleradio.nl
  Website: www.teleradio.nl

  Tele Radio ‘Expert op gebied van draadloze afstandsbedieningen’
  Met meer dan 60 jaar aan ervaring hebben we solide kennis en ervaring van radiografisch bediende systemen voor industriële toepassingen. Onze universele draadloze systemen zijn te vinden bij procesbesturing, in de offshore, bij geautomatiseerde toegangssystemen, in de scheepvaart, bij de bediening van kranen en lieren etc. De radiografische bediende systemen van Tele Radio dragen bij aan een efficiëntere en veiligere werkomgeving.

  Draadloze oplossingen op maat
  Tele Radio doet zelf al het onderzoek en de ontwikkeling van producten. Hierdoor hebben we behoorlijk veel kennis en ervaring van radiografisch bediende systemen. Onze missie is ‘nooit nee te zeggen’ wanneer het mogelijk is om aan uw behoeften te voldoen; ons doel is om draadloze systemen te bieden die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing.

  Gecertificeerd
  Als enige in Nederland voorzien van het officieel, extern gecertificeerde SIL3, PLd en PLe veiligheidsniveau. Robuuste en betrouwbare systemen met geavanceerde software voor eenvoudige installatie, een hoge mate van flexibiliteit en instelbare gebruiksparameters. Met recht: safe, smart, strong.

  Maatwerkoplossingen
  ISO gecertificeerd