TrackJack

  62

  Postadres: Leeuwenhoekweg 20c
  Postcode: 2661 CZ
  Plaats: Bergschenhoek

  Bezoekadres: Leeuwenhoekweg 20c
  Postcode: 2661 CZ
  Plaats: Bergschenhoek
  Provincie: Zuid-Holland

  Telefoon: 010 8200 190
  E-mail: info@trackjack.nl
  Website: www.trackjackeurope.com

  TrackJack Europe is marktleider op het gebied van GPS track en trace en rittenregistratie. Het biedt dé oplossing om uw wagenpark en materieel in de gaten te houden en altijd grip en controle te hebben op uw vloot.

  Door de standaard Europese dekking bent u altijd op de hoogte van de locaties, werktijden en werkuren van al uw materieel. Of dit nu een graafmachine, kniklader, hoogwerker, bouwkeet of ander soort machine is. Met TrackJack heeft u via de computer, tablet en smartphone altijd de meest recente locaties op de kaart én ontvangt u diefstal- en sabotagemeldingen waarmee u uw beveiliging aanzienlijk verbetert.

  Kilometerregistratie voor de Belastingdienst
  En heeft u ook zakelijke personenauto’s rijden? Dan kan TrackJack uw rittenregistratie voor de Belastingdienst volledig automatisch uit handen nemen. Zonder dat de bestuurder(s) ooit nog iets hoeven te doen. Volledig fiscusproof.

  Duurzaamheid en CO2 uitstoot
  En wanneer u bezig bent met verduurzaming en ISO certificering biedt TrackJack u Green Driving. Hiermee krijgt u rijgedrag, verbruik én CO2 uitstoot van de voertuigen inzichtelijk en doen alle bestuurders mee in de nationale Green Driving competitie.