van den Berg Hardhout

  160
  van den Berg Hardhout logo

  Postadres: 2e Industrieweg 19
  Postcode: 3411 ME
  Plaats: Lopik

  Bezoekadres: 2e Industrieweg 19
  Postcode: 3411 ME
  Plaats: Lopik
  Provincie: Noord-Brabant

  Telefoon: 0348-820000
  E-mail: info@vandenberghout.nl
  Website: www.vandenberghout.nl

  Hardhout Specialisten
  Als specialist in hardhout zijn wij een unieke partner voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij importeren, bewerken en verkopen hardhout met een duidelijk ideaal: een wereld waarin gebouwd wordt met hout wat zowel economisch, ecologisch als sociaal verantwoord is. Eenvoudig samengevat: hardhout voor een mooiere wereld.

  Verantwoord hardhout voor de buitenruimte
  Het beschikbaar stellen van duurzaam hardhout voor de buitenruimte, dat is onze missie. Bij Van den Berg Hardhout leveren we hout voor uiteenlopende toepassingen. Van hoogwaardig hardhout voor zichtwerk tot functioneel hardhout dat in de grond verdwijnt. Vrijwel al ons hardhout krijgt een plaats in de buitenruimte. Voorbeelden genoeg. Ons hardhout wordt vooral toegepast in de openbare ruimte, de grond-, weg- en waterbouw en tuin- en terreininrichting.

  Al ons hardhout is FSC®-gecertificeerd. En daar zijn we nogal precies in. Niet voor niets bezoeken we steeds onze houtzagerijen in andere continenten. We willen zeker zijn van een duurzaam product en daarbij tellen alle schakels van de keten. Als u bij ons uw hout bestelt, draagt u bij aan een mooiere wereld. Dat is een verhaal waar u ook bij úw opdrachtgevers mee aan kunt komen.

  Idealen zijn goed, maar business blijft business. Daarom willen wij het bestellen van duurzaam hout gemakkelijk en aantrekkelijk maken voor u. U leest op deze website meer over onze extra services. Zo slaat u twee vliegen in één klap: duurzaam hardhout en een goede deal. Welkom!

   

  Alle berichten op Bouwmagazine:
  Van den Berg hardhout b v organiseert op 23 april een online kennissessie