Visser Assen

  595
  visser-assen-groothandelbouw

  Postadres: Postbus 26
  Postcode: 9400 AA
  Plaats: Assen

  Bezoekadres: Koperslagerstraat 1
  Postcode: 9403 VM
  Plaats: Assen
  Provincie: Drenthe

  Bezoekadres Veghel: De Amert 140A
  Postcode: 5462 GH
  Plaats: Veghel
  Provincie: Brabant

  Telefoon: 088 – 13 43 600
  E-mail: info@visser-assen.nl
  Website: www.visser-assen.nl

  Visser Assen is al meer dan 40 jaar dé leverancier van inframaterieel, bouwplaatsinrichting en wegbebakening. Als importeur van Spectra Precision Laser lopen we voorop op het gebied van meetapparatuur, zoals bouwlasers, GPS, Total Stations en 3D-laserscanners.

  Visser Assen locatie foto

  Onze servicecenters in Assen en Veghel zijn voorzien van een moderne instrumentmakerij, wat garant staat voor professioneel onderhoud en reparaties van meetinstrumenten.
  Door middel van persoonlijke verkoop, onze vestigingen en webshops, bedienen wij klanten door heel Nederland.

  SNELLE LEVERTIJDEN
  In ons moderne magazijn hebben we vrijwel alles ruim op voorraad. We kunnen hierdoor supersnel leveren. Bestel je dus op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling, in 95% van de gevallen, dezelfde dag nog verzonden. Wanneer het orderbedrag hoger is dan €350,- wordt deze zelfs gratis afgeleverd. Ook levering op werklocaties zoals de bouwplaats is mogelijk. Kortom, optimaal gemak!

  Ook omdat wij een eigen productieafdeling voor verkeersborden hebben kunnen wij die supersnelle levering ook voor aangepaste borden garanderen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je materieel bij ons af te halen in Assen.

  Mocht het wat langer duren voordat je producten verstuurd worden of opgehaald kunnen worden, dan word je ruim van tevoren ingelicht om teleurstellingen te voorkomen.

  PERSOONLIJKE SERVICE
  Snelheid en service zijn bij ons altijd vanzelfsprekend. Niet alleen leveren we supersnel, ook zijn we direct bereikbaar via diverse kanalen. Heb je vragen over een bestelling of wil je advies over een product? Neem dan gerust contact met ons op om een productspecialist te spreken.

  Ook ben je altijd welkom bij onze fysieke locatie in Assen voor een kop koffie en om ons te leren kennen. Je zult dan ontvangen worden aan onze servicebalie, wat tevens de afhaalbalie is van webshopbestellingen. Direct sta je ook al in ons magazijn, waar je zicht hebt op onze magazijnmedewerkers en kun je zien hoe onze instrumentmakers hard aan het werk zijn.

  VISSER ASSEN ONLINE
  Naast onze website hebben we ook een aantal webshops waarin wij ons assortiment aanbieden. De webshops maken het mogelijk om elk moment van de dag te bestellen. Ben je een bestaande klant, stichting, (semi-)overhiedsinstelling, school of VVE? Dan kun je een account opvragen om ‘op rekening‘ te betalen.