Wiha

  66
  Wiha_handgereedschappen-bouw

  Postadres: Wiha Werkzeuge GmbH, Street: Obertalstr. 3-7, City: 78136 Schonach
  Postcode: 78136
  Plaats: Germany – Schonach

  BezoekadresWiha Werkzeuge GmbH, Obertalstr. 3-7, 78136 Schonach
  Postcode: 78136
  Plaats: Germany – Schonach

  Telefoon: 0049-7722-959-0
  E-mail: info.nl@wiha.com
  Website: www.wiha.com/nl

  Over Wiha
  Wiha is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van handgereedschappen voor professioneel gebruik in industrie en installatietechniek. In 1939 opgericht als klein familiebedrijf, is Wiha tegenwoordig een wereldwijd opererend bedrijf dat nog altijd wordt geleid door de familie Hahn.

  Met een speciaal op de behoeften van gebruikers afgestemd productprogramma van innovatieve handgereedschapoplossingen, die efficiency verhogen, kosten verlagen en de gezondheid ontzien, wil Wiha de dagelijkse werkzaamheden van professionals merkbaar vergemakkelijken. Daarom ontwikkelt en produceert Wiha producten met de hoogste eisen aan kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Deze vormen samen een omvangrijk assortiment aan gereedschapconcepten en -sets, schroevendraaiers, momentgereedschappen, multitools, stiftsleutel, bits, tangen, kunststof hamers, elektro-oplossingen en meer.

  Precies 80 jaar na de oprichting ontving het bedrijf in 2019 voor haar uitstekende brandingstrategie en -ontwikkeling de German Brand Award en de red dot award “Best of the Best”.  Daarnaast ontving Wiha in 2019 voor de tweede keer de eervolle onderscheiding tot de “TOP 100” meest innovatieve middelgrote bedrijven van Duitsland te behoren. Al in 2014 werd Wiha onderscheiden met de Manufacturing Excellence Award (MX Award) als beste MKB-bedrijf van Duitsland.