Wincoop Veiligheidstrainingen BV

  60

  Postadres: Anthonie Fokkerstraat 45
  Postcode: 3772 MP
  Plaats: Barneveld

  Bezoekadres: Anthonie Fokkerstraat 45
  Postcode: 3772 MP
  Plaats: Barneveld
  Provincie: Gelderland

  Telefoon: 085 – 066 74 00
  E-mail: info@wincoop-vt.nl
  Website: www.bhv-vca-ehbo.nl

  Wincoop Veiligheidstrainingen BV is een landelijk werkende opleider voor BHV, VCA, EHBO en ARBO

  VCA – in1keerVCA.nl werkt landelijk en heeft meer dan 20 opleidingslocaties en meer dan 70 examenlocaties. U kunt bij in1keerVCA.nl examen doen voor VCA Basis en VCA VOL. Het examen kunt u halen door een VCA dagcursus of een VCA e-learning te boeken en u hiermee voor te bereiden op het examen.

  BHV – in1keerBHV.nl werkt landelijk voornamelijk op locatie van de klant. U kunt hier kiezen voor een BHV opleiding of een BHV herhaling. Open inschrijving kan op onze locatie in Barneveld.

  Online BHV – BHVcertificaat.online is een aanbieder van de online BHV. Door middel van een online programma met filmpjes, plaatjes, tekst en toetsen kunt u geheel online u BHV diploma halen volgens de eisen van de ARBO-wet

  EHBO – in1keerEHBO.nl werkt landelijk voornamelijk op locatie van de klant. We verzorgen hierbij de EHAK voor kinderdagverblijven en gastouders en ook het volledige EHBO diploma.

  ARBO – Heeft u een Ri&E, ontruimingsplan of ontruimingsplattegrond nodig dan kunnen de specialisten van in1keerARBO.nl dit verzorgen.