Een goed georganiseerde gereedschapstas is niet alleen handig, het is ook een kwestie van veiligheid. Gereedschap is veel gemakkelijker te bereiken, zodat je het sneller kunt gebruiken. Dit kan verwondingen voorkomen die het gevolg kunnen zijn van te ver in je gereedschapstas reiken of er niet op tijd iets uit kunnen halen. Het gebruik van een goede gereedschapstas kan ervoor zorgden dat je snel alle noodzakelijke gereedschappen ter hand hebt wanneer ze nodig zijn.

Wat is een gereedschapstas?
Een gereedschapstas is een tas waarin verschillende nuttige gereedschappen kunnen worden opgeborgen. Deze tassen kunnen gebruikt worden door veel klussers of door ieder ander die met zijn handen werkt. Ze zijn ontworpen om complete sets gereedschap in te bewaren, allemaal in verschillende vakken. Zo kan elke timmerman, loodgieter of klusjesman zijn gereedschapstas gemakkelijker overal mee naar toe nemen, zonder zich zorgen te maken dat het gereedschap kapot gaat of zoek raakt.

De topper van dit moment
Tegenwoordig zijn er veel verschillende spelers op de markt die uitstekende gereedschapstassen verkopen. Een van de meest bekende zijn de tassen van het merk Stanley. Dit bedrijf is sinds 184 al actief in de professionele handgereedschappen. Een relatief nieuwe speler op de markt is CLC Workgear. Zij hebben een geweldige gereedschapstas ontwikkeld, speciaal voor kleine en grote klussen.

CLC heeft een groot assortiment aan verschillende tassen, maar de toppers van dit moment zijn de Small gereedschapstas en Medium gereedschapstas van CLC WorkGear.

Deze veelzijdige, lichtgewicht en comfortabele CLC gereedschapstas heeft een groot middenvak met 21 vakken voor voldoende opbergruimte, waaronder een lus als rolbandhouder, een clip voor meetlinten, een stevig, comfortabel aanvoelend handvat en een schouderriem. Deze tas is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Berg alles van schroevendraaiers en moerdoppen tot rolmaten en moersleutels op in georganiseerde vakken die gemakkelijk toegankelijk zijn voor elk vak!

Naast de Medium variant bestaat er ook nog een kleinere variant. Net zoals de Medium tas, is de Small net zo stevig en licht van gewicht. Met een kunststof onderdelenbak en een ruim gereedschapsvak is deze gereedschap drager een ideale keuze voor elektrisch en onderhoudsgereedschap. De schouderriem van de gereedschapsdrager heeft een gewatteerd gedeelte voor nog meer comfort en kan op je lengte ingesteld worden. In het gereedschapsvak zit een RFID-blokkerend vak en het heeft 25 afzonderlijke vakken voor het opbergen van schroevendraaiers en ander klein gereedschap.

CLC biedt tevens een fantastische gereedschapsrugzak aan. De CLC rugzak heeft diverse pluspunten. Zo beschikt de rugzak over een intern USB-oplaadsysteem met een verwijderbare powerbank. Verder heeft de rugzak maar liefst 31 multifunctionele vakken aan de binnenkant voor genoeg opbergruimte. Aan de buitenkant bevat de rugzak vijf vakken. Het handige LED-lichtsysteem kan bijvoorbeeld ingezet worden bij klussen in het donker.

Wil jij meer weten over gereedschapstassen of andere handgereedschappen? Laat het ons vandaag nog weten!

Je kan contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:
Website: CoolSafety
E-mail: info@coolsafety.nl
Telefoonnummer: 0333030831