FPT (Fiat Powertrain Technologies) is onderdeel van de Iveco Group die naast de motoren voor New Holland, Case een brede reeks motoren ontwikkeld en produceert voor de Bouw, Industrie, Landbouw, Generator/pompsets en Scheepsvaart toepassingen.

Marant Motortechniek staat vanuit het moderne bedrijfspand in Waardenburg graag voor u klaar met advies, ondersteuning en levering  van de modernste Dieselmotoren, veelal uit voorraad leverbaar en voorzien van de laatste stand der techniek. Nieuw in de reeks is de F28 Stage V motor die ook in Hybride uitvoering op de markt zal komen op onze stand no 63 tijdens de TKD 23 laten we graag de eerste F28 motor zien! Naast de nieuwe F28 (2,8 ltr 4 cil met 55kW) heeft FPT ook een complete reeks Stage V motoren tot 16 ltr met 515 kW in het programma en graag vertellen we u uiteraard meer over de mogelijkheden. Bijna de gehele reeks is ook verkrijgbaar in de zogenaamde Powerpack versie waarbij de complete 

Aftertreatment als unit bovenop de motor is gemonteerd. Uiteraard verzorgt Marant Motortechniek voor al haar producten een uitstekende Aftersales-service in de vorm van een snelle onderdelenvoorziening en een breed dealernetwerk. Naast verlengde garantie (tot 5 jaar) heeft FPT ook “storingsdiagnose op afstand” in het programma. Graag vertellen we u meer over deze mogelijkheden tijdens de TKD, u bent dus van harte welkom op onze stand 63!  

Nieuw in de reeks is de F28 Stage V motor die ook in Hybride uitvoering op de markt zal komen op onze stand no 63 tijdens de TKD 23 laten we graag de eerste F28 motor zien!