Functiegebied:Marketing & Communicatie
Dienstverband:Parttime (24 uur/week)
Regio: Schijndel

Ben jij een energieke en ambitieuze marketing & communicatie manager? Ben je zelfstandig, initiatiefrijk, creatief, leergierig en kan je op allerlei niveaus goed communiceren? Ben je een ster in multitasking en hou je wel van een flinke dosis verantwoordelijkheid? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zijn op zoek naar een veelzijdige manager voor onze ’Marketing & Communicatie’ afdeling. Ben jij de enthousiaste duizendpoot die deze uitdaging aangaat?

Wat houdt het werk in?

Als ervaren Marketing Communicatie Manager weet jij als geen ander hoe je op een strategische manier klanten werft. Met jouw uitgebreide kennis & ervaring van positionering en campagnes denk jij niet alleen ‘groot’, maar ben je ook een echte ondernemer. Je bent als specialist op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en past jouw visie en creativiteit in om te innoveren. Je ondersteunt en adviseert het management met marketingvraagstukken en draagt de visie van onze producten en diensten verder uit. Daarbij ben je gewend projectmatig en multidisciplinair te werken. Jij hebt maar één missie: klanten bekend en bewust maken van onze onderscheidende waarde en met overtuiging laten kiezen. Je werkt samen met de marketeer en onze (internationale) partners.

Wat ga je doen?

 • Het ontwikkelen van een lange termijn strategie met betrekking tot positionering, werving en behoud;
 • Speuren naar mogelijke oplossingen voor beste customer experience tegen optimale inzet van middelen. Jij hebt hierbij het mandaat en een budget om zelfstandig beslissingen te nemen;
 • Ontwikkelen van de positionering, merkidentiteit en borging daarvan in alle merk materialen;
 • Vertalen van de positionering naar brandkeys, campagnes, communicatiematerialen, content en events;
 • Signaleren van trends en marktontwikkelingen en vertalen van overall klantbewegingen, communicatiebehoeften en voorkeuren;
 • Meten, bijsturen en evalueren van campagnes;
 • Inzetten van Inbound Marketing;
 • Online & Offline Marketing.

Wie ben jij?

 • HBO werk- en denkniveau (richting Marketing & Communicatie);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Ervaring met SEO en SEA;
 • Ervaring met Indesign, Photoshop en Illustrator;
 • Ervaring met Inbound Marketing (Sharespring) is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift in Nederlands en Engels, Duits en Frans is een pré;
 • Je bent vastberaden, stressbestendig en flexibel;
 • Je bent vooral creatief en hebt affiniteit met duurzaamheid.

Wat krijg je ervoor terug?

Een afwisselende parttimebaan met veel uitdaging binnen een gezonde en groeiende onderneming. Je krijgt een contract voor 24 uur per week, 15 vakantiedagen en 7,8 ATV dagen. Wij bieden jou een prettige werksfeer en een veelzijdige functie en veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid hebt. Uiteraard bieden wij jou ook goede arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling, collectiviteitsverzekeringen en leuke bedrijfsuitjes. Kortom een familiebedrijf waar slim en zelfstandig werken wordt beloond, maar waar zeker ook tijd wordt vrijgemaakt om samen met elkaar te genieten van het leven.

Wie zijn wij?

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers, waarbij duurzaamheid, biobased economy en cradle to cradle hoog in het vaandel staan. Dagelijks werkt Den Ouden Groep aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2-reductie. Zo is Den Ouden Groep o.a. gecertificeerd op niveau vijf van de CO2-prestatieladder en PSO-trede 3. Den Ouden Groep ontzorgt wereldwijd in bodemverbeteraars, biobrandstoffen, bodembemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg. Onze producten en diensten helpen onze wereld om gezond, vruchtbaar en leefbaar te blijven.

Nieuwsgierig?

Voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie en stuur je sollicitatiebrief met cv naar:

Contactpersoon: