Free publicity is de goedkoopste manier om op de radar te komen van je doelgroep. Op een onafhankelijke plek: de redactionele kolommen. Waarschijnlijk weet je best dat in de media komen kansrijk voor je kan zijn. Maar het komt er op de een of andere manier niet van het structureel op de agenda te zetten.
Wil je er in 2021 mee aan de slag? Doe dan mee met de gratis online masterclass op 8 februari van b2b media- en marketingexpert Saskia de Jong over de waarde en kansen van free publicity voor je zichtbaarheid in de markt.

Je bekendheid en zichtbaarheid groeit als je in de media komt. En het mooie is: de media wachten op jouw nieuws en ideeën, iedere dag opnieuw. Ook in jouw sector zijn er tientallen media die dagelijks betrouwbare informatie zoeken. Als je free publicity structureert en er pro-actief mee omgaat krijg je gratis bereik in de media en vinden klanten je. Tijdens de masterclass doe je kennis en inzicht op hoe je van een nieuwswaardig topic onweerstaanbaar nieuws maakt en krijg je praktische tips hoe je een journalist interesseert voor jouw nieuws en ideeën.
In 3 kwartier raak je geïnspireerd! Tijd: van 13:00 tot 13:45.

Aanmelden: https://dejongev.nl/masterclass-free-publicity/