Nepocon ingenieurs & adviseurs participeert in Akerveld Engineering|

111

Nepocon ingenieurs & adviseurs breidt uit. Met de overname van Akerveld Engineering hebben we naast civieltechnische en waterbouwkundige professionals ook expertise rondom staalbouw en beweegbare bruggen in huis. We vertellen u graag over de meerwaarde van deze uitbreiding.

Akerveld Engineering is een toonaangevend engineersbureau in Noord-Holland gericht op staalbouw. Voor complexe beweegbare staalconstructies als bruggen, sluizen en industriële machines kunnen de experts van Akerveld Engineering zowel de staalconstructie als het bewegingswerk volledig engineeren en samenbrengen tot één model. Het ambitieuze team van Akerveld werkt aan totaalprojecten in de infra, industrie en utiliteitsbouw van ontwerp tot aan de productietekeningen.

Ambities waarmaken
‘Akerveld Engineering blinkt uit in hun vakgebied, werkt klantgericht en biedt creatieve oplossingen richting hun klant. Dit sluit goed aan op de werkwijze en de bedrijfscultuur van Nepocon. De diensten van Akerveld Engineering vormen voor ons een mooie aanvulling op onze eigen dienstverlening. We kunnen onze klanten nu nog breder van dienst zijn’, aldus Frank Tijhuis, directeur-eigenaar van Nepocon. ‘Daarnaast geven we met deze overname invulling aan onze ambities. Niet alleen kunnen we nu een nog completere partner zijn voor onze klanten in Hengelo en Amersfoort, het geeft ons ook de mogelijkheid om dichterbij onze klanten in West-Nederland te zijn. Bij Nepocon zetten we sterk in op regionale aanwezigheid, zodat we in staat zijn om persoonlijke relaties op te bouwen en dichtbij toptalent te zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met ons gezamenlijke team verder kunnen bouwen aan onze ambities.’

‘Wij zien enorm uit om kennis te maken met de klanten en het werkveld van Nepocon. Deze participatie geeft ons verankering richting de toekomst, de mogelijkheid om een professionaliseringsslag te maken en onze kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen. Wij zetten onze expertise in staalbouw en beweegbare bruggen graag in voor de relaties van Nepocon. Deze samenwerking voelt goed’, zeggen Jos van der Velden & Denis Kampstra, beide eigenaar van Akerveld Engineering.’

Kennismaken
Wilt u kennismaken met Jos en Denis? Neem dan contact op met onze vestiging in Hengelo. We komen u graag persoonlijk vertellen wat de meerwaarde is van deze participatie en wat wij samen voor u kunnen betekenen.