Vloerglijders: niet alleen voor onder stoelen en banken!

bouw
Helaas kunnen niet alleen stoelen en banken krassen maken op uw splinternieuwe vloer! Ook ander interieur kan, tijdens het schuiven, lelijke beschadigingen maken op uw tegels of laminaat vloer. Maar geen nood, Vloerglijders.nl heeft een groot assortiment aan vloerglijders waardoor uw vloer nooit meer zal beschadigen tijdens het verschuiven van meubelstukken, staande lampen of zware vazen. Lees hieronder 5 interieurstukken die je het beste kunt voorzien van vloerglijders!
Zware vazen Heeft u net een prachtige grote vaas gekocht? Dan is het altijd even zoeken waar de vaas het mooiste uitkomt in uw woonkamer of slaapkamer. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u gaat schuiven met de zware vaas. Hierdoor is de kans groot dat er beschadigingen en krassen ontstaan op uw vloer. Dat is natuurlijk zonde! Daarom heeft Vloerglijders glijders voor onder interieurstukken. Zo hebben wij zelfklevende vilt die u met gemak aan de onderkant van de vaas plakt. Plak een viltje onder elke hoek van de vaas. Dan kunt u zonder zorgen uw vaas verplaatsen!
Eettafel Een eettafel is vaak een zwaar voorwerp, maar wel essentieel in uw woonkamer. Wanneer u uw eettafel anders wilt zetten in uw woonkamer, gaat er geschoven worden. Door het gewicht van de eettafel, kunnen er tijdens het schuiven krassen ontstaan in je vloer. Om dit te voorkomen heeft Vloerglijders.nl meerdere vloerglijders in het assortiment. Zo kunt u zelfklevend vilt onder uw tafelpoten plakken, maar ook kiezen voor de Glijder Eco-click rond met vervangbaar vilt.
Kasten Ook onder uw tv-kast in de woonkamer kunnen viltjes geen kwaad. Een kast op zich is natuurlijk al zwaar, maar met een tv komt er nog zo’n 10 kg bij! Dan kunt u zich dus voorstellen dat dit zwaar is voor uw vloer. Om beschadigen of afdrukken in uw vloer te voorkomen, wordt er aangeraden om ook hier goede viltjes onder te plakken.
Geluidsinstallaties Grote geluidsinstallaties in uw huiskamer voor het beste geluid? Ook dit kan nare krassen achterlaten op je vloer. Geluidsinstallaties worden over het algemeen ook vaak verplaatst. Omdat ze zwaar kunnen zijn, is dit een risico op krassen op je vloer.
De bijzettafel Bijzettafels zijn vaak de grootste boosdoeners voor je vloer. Ze zijn vaak niet zwaar maar worden, naast stoelen, het vaakst verschoven. De consequenties voor de vloer worden vaak onderschat. Bij Vloerglijders.nl koopt u vloerglijders voor ronde bijzettafels, vierkante bijzettafels en rechthoekige bijzettafels
Zo ziet u maar dat vloerglijders niet alleen bedoeld zijn voor stoelen en banken! Bij Vloerglijders.nl verkopen ze zelfs vloerglijders voor stoelwielen! Bedenk het maar en Vloerglijders.nl heeft het. Ga naar Vloerglijders.nl en bescherm je vloer tegen beschadigingen en krassen.