Van links naar rechts: Ruud Mol (Be-Sync), André Overeem (4PS)
Van links naar rechts: Ruud Mol (Be-Sync), André Overeem (4PS) Be-sync-integratiespecialist-bouw

4PS neemt strategisch belang in proces- en integratiespecialist Be-Sync

bouw
Ede, 1 mei 2020 – 4PS, softwareleverancier voor de bouwnijverheid (Bouw, GWW en Installatietechniek), heeft een strategisch belang genomen in de activiteiten van Be-Sync. Be-Sync helpt organisaties met vraagstukken op het gebied van informatie- en documentmanagement en heeft net als 4PS zich gespecialiseerd in de bouwsector.  Door deze krachtige organisaties samen te voegen kunnen alle aangeboden Microsoftproducten, -diensten en platforms worden bediend waarbij de klant maar één aanspreekpunt heeft.  
Goede bekenden 4PS en Be-Sync werken al jaren samen en hebben veel gezamenlijke klanten waarvan ieder met hun eigen producten en diensten gebaseerd op verschillende Microsoft platforms.  Het gebruik van deze Microsoft platforms neemt de laatste tijd enorm toe. Denk aan MS Power Platform, Dynamics365, Office365, Teams en steeds meer Azure diensten die meer met elkaar geïntegreerd kunnen worden en dankzij de cloud eenvoudig beschikbaar zijn. Be-Sync blijft opereren onder dezelfde naam en zal zowel haar eigen, als de gezamenlijke klanten bedienen. Be-Sync zal zich voegen bij één van de kantoren van 4PS in Ede.
André Overeem, Partner van 4PS, vertelt: ”We zijn verheugd om Be-Sync in de organisatie te verwelkomen. Hiermee zetten we een vervolgstap in onze totaaldienst van Microsoft-oplossingen voor onze klanten.  4PS investeert in duurzame relaties met haar klanten en de bouwsector, zowel in Nederland als internationaal. Door Be-Sync te integreren, creëert 4PS een platform dat verdere investeringen in groei en toewijding tot de branches Bouw, Installatie en GWW helpt realiseren.”
Ruud Mol, directeur Be-Sync, voegt daaraan toe: ”Met deze toetreding kunnen we onze huidige klanten en toekomstige klanten beter bedienen met onze producten en diensten. Vanaf heden kunnen wij ook beroep doen op ruim 260 collega’s wat natuurlijk een rechtstreeks voordeel voor onze klanten biedt. We zijn zeer tevreden over deze transactie. Het voelt als een natuurlijke stap om ons bij 4PS te voegen en ons succesverhaal gezamenlijk verder uit te bouwen.”
Over 4PS 4PS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt al 20 jaar standaard softwareoplossingen voor de bouw, GWW en installatietechniek. Meer dan 260 professionals werken dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor ruim 450 klanten over de hele wereld. 4PS heeft vestigingen in Ede (NL), Birmingham (UK) en in Gent en Hasselt (België).
Digitalisering zit ‘m in eenvoud De gestandaardiseerde software 4PS Construct draait op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met portalen, planning tools en apps ondersteunt de software van 4PS de primaire bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Meer informatie over de integrale softwareoplossing van 4PS vindt u hier.
Over Be-Sync Be-Sync is al 15 jaar actief in de bouwmarkt met het ontwikkelen en implementeren van specifieke ICT-oplossingen voor het beheer van documenten, (project)informatie, materieelbeheer en het automatiseren van formulierenstromen via MS SharePoint, MS Office365 en MS Teams. Meer informatie over Be-Sync vindt u hier.