Afbeelding
3m webinar gehoorbescherming

3M webinar over veilig werken in de bouw

bouw
De bouwsector is een zeer dynamische werkomgeving, waar voortdurend veel potentiĆ«le gevaren op de loer liggen. Deze variĆ«ren van bewegende voertuigen tot het gebruik van zwaar materieel, dat hoge geluidsniveaus kan genereren. In een gratis webinar tonen 3M deskundigen op het gebied van arbeidsveiligheid mogelijkheden, om zowel het gehoor tegen blootstelling aan veel lawaai te beschermen, als ook veilig te blijven communiceren.
Ons gehoor verbindt ons voortdurend met onze omgeving. Vooral op een arbeidsplek zoals een bouwterrein neemt de geluidsoverlast steeds meer toe. Lawaai wordt een probleem en kan blijvende schade aan de gezondheid toebrengen. Vooral in een luidruchtige omgeving, is het niet alleen van belang dat men zich beschermt tegen de schadelijke gevolgen van lawaai, maar ook dat omgevingsbewustzijn en noodzakelijk communiceren op afstand behouden blijven.
Aanmelding voor webinar In deze gratis webinar staan zowel de basisprincipes van het menselijk gehoor centraal, als ook de mogelijkheden die gehoorbescherming biedt om het omgevingsbewustzijn en de communicatie op afstand te verbeteren.
Datum: woensdag 10 maart 2021 Tijd: 14.00 - 15.00 uur Deelname: gratis
Daarnaast zal in het webinar worden ingegaan op de voordelen van het validatiesysteem en zal een casestudy uit de bouwsector worden aangehaald, waarbij het validatiesysteem werd toegepast bij verschillende gebruikers. De spreker is 3M-arbeidsveiligheidsexpert Peter Boen, een applicatie ingenieur gespecialiseerd in gehoorbescherming, communicatie en hoofd, oog- en gezichtsbescherming.
Inschrijven voor dit 3M webinar is mogelijk via    https://engage.3m.com/Construction_Webinar_NL
Meer informatie www.3m.nl/safety-bouw (NL)