|
| gehoorbescherming-veilig werken|

Genieten van je beste hits terwijl je gehoor beschermd blijft?

bouw
Say no more: de Hellberg Xstream:
Gehoorbescherming is in bepaalde situaties van essentieel belang. Diverse oordopjes, herriestoppers en oorkappen vallen allemaal onder gehoorbescherming. Oorkappen hebben een zeer hoge dempingswaarde en zijn geschikt voor situaties met een hoog lawaai. Het Zweedse bedrijf Hellberg Safety heeft een unieke lijn op de markt gebracht: actieve gehoorbescherming onder de naam Hellberg Xstream.  
Actieve en passieve gehoorbescherming. Bestaat dat? We willen het je niet moeilijk maken, maar actieve- en passieve gehoorbeschermers bestaan echt. En nu komt natuurlijk de hamvraag: wat is het verschil? Het verschil zit hem in de functionaliteit. Actieve oorkappen – ook wel elektronische oorkappen genoemd – beschikken over superhandige functies. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde radio, een bluetoothfunctie en/of een communicatiemogelijkheid, handig hè? Elektronische gehoorbescherming vind je bijvoorbeeld terug in de bouw, luchtvaart of in de schietsport. Dan kan het erg handig zijn als je de mogelijkheid hebt om met elkaar te kunnen communiceren. Passieve oorkappen daarentegen beschermen enkel je gehoor en zijn voor algemeen gebruik, maar hebben ook weer uiteenlopende dempingswaarden.
De actieve oorkappen van Hellberg Safety bieden hoogwaardige gehoorbescherming én optimale geluidskwaliteit. Deze Xstream serie bevat op dit moment vier producten.

De Hellberg Xstream Oorkap en Hellberg Xstream Oorkap mét helmbevestiging De Hellberg Xstream oorkap biedt een super goede hi-fi geluidskwaliteit aan doordat er een nieuw speakersysteem is ontwikkeld voor de oorkap. Daarnaast kan de oorkap moeiteloos via Bluetooth met een telefoon verbonden worden. Zo kan je tijdens het werk eenvoudig je favoriete muziek streamen en door de ingebouwde spraakmicrofoon kan je ook nog makkelijk een belletje plegen, en dat maar voor €139,95! Kan je niet wachten om deze blitse oorkap te halen? Geen probleem, je kunt hem hier bestellen.
Voor dezelfde prijs als de biedt Hellberg ook een Xstream editie aan waar gebruikers gemakkelijk de oorkap kunnen bevestigen aan een helm. Dubbel zo veilig en handig!
De Hellberg Xstream Oorkap LD inclusief Xstream Oorkap LD mét helmbevestiging We zijn nog niet klaar. Hellberg Safety heeft namelijk ook de Xstream oorkap LD uitgebracht. Deze speciale gehoorbeschermers worden op de markt gebracht met een Level-dependent Active Listening functie, watte? Deze functionaliteit zorgt ervoor dat de drager voortdurend beschermt is, maar ook alert blijft tijdens het werk. Het communiceren met collega’s en het op je hoede blijven voor verschillende belangrijke geluiden is makkelijker dan ooit.
Ook deze coole versies van de Xstream serie worden in twee type oorkappen geleverd: één normale hoofdband en één oorkap met helmbevestiging. Beide oorkappen zijn verkrijgbaar voor €159,95, valt mee toch? De Xstream Oorkap LD is hier verkrijgbaar en die met helmbevestiging bestel je hier. Stay safe and cool!
 
 
Bedrijfspagina CoolSafety
|