Afbeelding
koster-eurotransport-exceptioneel transport

Dagelijks transporteert Koster Eurotransport bv transporten met exceptionele afmetingen

bouw
Dagelijks transporteert Koster Eurotransport bv transporten met exceptionele afmetingen door heel Europa. Wat 15 jaar geleden nog  uitzonderlijk was is tegenwoordig dagelijkse kost zowel qua afmetingen als frequentie. Opslag tanks en silo’s maar ook in het bouw gerelateerde segment groeit het aandeel exceptioneel transport. 
Maatwerk Steeds vaker worden nieuwbouw woningen in een paar vrachten geleverd op de bouw met kant en klare wanden waarin het leidingwerk al in verwerkt is. Dit vraagt om speciale opleggers en dan kom je al snel bij de specialist uit. Diepladers, semidiepladers, vlakke opleggers met vloerhoogtes vanaf 37,5 cm en uitschuifbaar tot en 35 meter. Mocht de vracht nog te hoog zijn kunnen we dit eventueel nog op een schuinstelling transporteren. Kortom voor elk transport vinden wij een passende oplossing.
Meeneem heftrucks Voor het lossen op locatie hebben wij naast de befaamde kooi-aap ook een meeneem heftrucks geschikt voor ruw terrein. Deze stoere 4 wieldrive gaan door waar andere heftrucks ophouden.
Autolaadkranen Van absolute meerwaarde zijn onze autolaadkranen  van 30 ton / meter tot en met 66 ton/meter met een gieklengte van 17 tot 23 meter waarvan de meesten zijn uitgerust met een lier. De autolaadkranen worden steeds belangrijker in de bouw niet alleen voor het lossen op locatie maar ook als deel van het bouwproces.
Nieuwe autolaadkraan Voor het kraanwerk op de bouw hebben wij een bakwagen besteld met een 95 ton/meter kraan met een fly-Jib. Met deze kraan kunnen we makkelijker assisteren bij het plaatsen van kappen, dakkapellen, kozijnen en bijvoorbeeld zonnepanelen deze kraan heeft een bereik van circa 30 meter. De kraan neemt gelijk de vracht mee en zo is er bij het lossen gelijk wat extra hulp bij. De besparing is groot t.o.v. een torenkraan. Wij verwachten deze kraan na de zomer in gebruik te kunnen nemen.
Totaal pakket Koster Eurotransport bv is met exceptioneel transport een belangrijke schakel die door middel van top materiaal, gemotiveerde mensen en een flexibele planning gaat voor kwaliteit. Al onze mensen zijn VCA gecertificeerd en TCVT geschoold. Dit met een grote dosis ervaring maakt ons een betrouwbare partner die weet wat er gevraagd wordt.