Afbeelding

Coating Vloer & Company

bouw
De gietvloer is sterk in opmars. Dat ziet u alleen al aan de drukte bij Coating Vloer & Company. Als geen ander is deze specialist uw steun en toeverlaat als het gaat om het zoeken en vinden van de voor u perfecte vloer. Behalve de beste vloeren biedt deze specialist u ook steeds de beste ondersteuning en advies. Daarbij nemen de specialisten jarenlange ervaring mee. Ze kennen dus het klappen van de zweep.
Kies voor de specialist die Coating Vloer & Company heet Bent u serieus op zoek naar een coating- of gietvloer, dan kunt u maar beter meteen de gang naar deze specialist maken. Het uitstekende rapportcijfer van 4,8 uit 5 zegt veel over hoe tevreden bestaande klanten zijn over zowel het aanbod als de service van deze aanbieder. De keuze aan vloeren is bijzonder groot en dat voor zowel huizen als voor bedrijfsmatige toepassingen. De kwaliteitsvloeren die aangeboden worden zijn zeer duurzaam, onderhoudsvrij en ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd.
Praktische en sfeervolle vloeren De specialisten raden u een coating- of gietvloer van harte aan. De vloeren zijn zeer praktisch en maken elke ruimte sfeervol en zeker ook modern. De vloeren kunt u met behulp van deze specialist gemakkelijk aan uw specifieke wensen aanpassen. De mogelijkheden zijn wat dat betreft echt eindeloos.
Mortel van cement, hars en kleur- en toeslagstoffen Hoewel het eigenlijk geen gietvloer is, wordt in het verlengde van de gietvloer niet zelden ook de beton cire vloer genoemd. Beton cire is een mortel die bestaat uit cement, hars en kleur- en toeslagstoffen. Daarmee verschilt het al nadrukkelijk van een gietvloer. Nog een groot verschil is dat u bij een vloer van beton cire handmatig uit moet vlakken. De gietvloer wordt daadwerkelijk gegoten. Van handmatige uitvlakking is bij deze vloer geen sprake.
Met vegende bewegingen aangebracht Beton cire wordt met vegende bewegingen aangebracht. Daardoor ontstaat als vanzelf een unieke vloer. Geen enkele beton cire vloer is hetzelfde. Dat maakt het kiezen voor deze vloer aantrekkelijker. Om de beton cire vloer waterdicht te maken wordt de vloer geïmpregneerd en van een coating voorzien. Is dat gebeurd, dan kunt u beton cire dus ook prima toepassen in de vochtige ruimtes. Een vloer van beton cire is naadloos. Dat maakt het meteen ook een gebruiksvriendelijke vloer, die relatief eenvoudig schoon te houden is. Omdat er geen sprake is van voegen en naden, heeft vuil niet de kans zich op te hopen. Met een dweil en een stofzuiger heeft u alles in huis om de vloer steeds uitstekend te reinigen.
Meteen de blikvanger in uw woning Kiest u voor beton cire, dan krijgt u de beschikking over een vloer die kras- en slijtvast is, die een lange levensduur kent en die altijd een pure en warme look biedt. Beton cire bepaalt de sfeer in elke ruimte en is ook meteen de blikvanger in uw woning. Geen slechte keuze dus en vooral een keuze voor een unieke vloer. Dat maakt de aanschaf van deze vloer toch wel bijzonder. Nooit zult u een identieke vloer aantreffen en dat maakt ook uw woning meteen meer bijzonder. Bovenal is het een zeer fraaie vloer, een vloer ook die praktisch is en waaraan u lang plezier gaat beleven.