Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)|
Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)| |

Bezoekersregistratie vakbeurs Industrial Heat & Power 2021 geopend

bouw
Vanochtend opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power. Die vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.
Met alle ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, een inmiddels vrijwel uitverkochte beursvloer en een divers inhoudelijke programma wordt uitgekeken naar een mooie editie van de vakbeurs Industrial Heat & Power binnen de overkoepelende Nationale Energie Week.
Nieuw in 2021 & highlights - 12 theaters met ruim 200 sprekers en vele workshops om uit te kiezen - Dutch Hydrogen Days - met waterstofpaviljoen en -podium. Op donderdag 14 oktober in de spotlight: de industrie - Project 6-25 paviljoen - en seminar op dinsdag 12 oktober - Energy Storage Day en ESNL paviljoen - de 6de editie en de meest complete tot op heden - Dag van de technische isolatie - op woensdag 13 oktober - Cases van eindgebruikers: voedingsmiddelenindustrie (op 12 okt.), maak- en procesindustrie (op 13 okt.) en (petro)chemische industrie (op 14 okt.) - NVKL paviljoen - en seminar op woensdag 13 oktober
Doorstroomlocatie Beurzen zijn, net als bijvoorbeeld de Efteling, IKEA en musea, doorstroomlocaties. Met inachtneming van de overal in Nederland geldende basismaatregelen, is daardoor op dit moment slechts één aanvullende regel van kracht. Deze houdt in dat er op elk gegeven moment gemiddeld maximaal 1 bezoeker per 5 vierkante meter vloeroppervlakte aanwezig kan zijn.
30.000 vierkante meter In de Brabanthallen – en aanpalende congrescentra – heeft 54events tijdens de Nationale Energie Week (en dus tijdens de vakbeurs Industrial Heat & Power) de beschikking over ruim 30.000 m². Ruim voldoende dus, om haar regulier te verwachten bezoekersvolume veilig te kunnen ontvangen.
Gratis toegang Toegang tot de vakbeurs Industrial Heat & Power is gratis voor professionals mits zij zich voor 12 oktober registreren. En met een toegangskaart voor PREFAB bezoekt men gratis ook Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.
Een gratis toegangskaart t.w.v. € 25,- is te verkrijgen via https://www.databadge.net/nrgy2021/reg/hnp.
Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)|