Afbeelding

2N intercom winnaar van Red Dot Design Award

bouw
Jury van 50 internationale design experts reikt Design Award uit aan 2N® IP Style; de award is een beloning voor 2N’s besluit om 14% van de omzet in R&D te investeren en design vanaf de eerste fase te integreren in productontwikkelingsproces
De 2N® IP Style van 2N Telekomunikace, de intercom voor hoogwaardige woonprojecten en kantoorgebouwen, heeft een Red Dot Design Award gewonnen, een van de meest prestigieuze prijzen voor designs van producten. De Award werd toegekend door een jury van 50 design experts wereldwijd, die elk product afzonderlijk beoordeelden.
De 2N® IP Style beschikt over geavanceerde functies zoals de Full HD-camera met wide dynamic range (WDR) en revolutionaire WaveKey-technologie voor mobiele toegang. De AXIS ARTPEC-7-processor voorziet de intercom van ongekende camera kwaliteit.
Uniek dun glazen touchscreen zonder druktoetsen en onzichtbare luidsprekers Het minimalistische ontwerp van de 2N® IP Style is gebaseerd op twee hoofdelementen. In de bovenste horizontale balk bevinden zich de ‘onzichtbare’ luidsprekers en de beste camera die beschikbaar is op de intercommarkt. Het tweede element is het dunne glazen touchscreen van 10”. Deze is uniek op de intercommarkt, zowel door de afmetingen als door het feit dat deze uitgevoerd is zonder druktoetsen. Het glas voldoet aan de duurzaamheidsnorm IP65 en IK08 en is bestand tegen zware regenval, een stoffige omgeving en vandalisme.
Design belangrijk vanaf eerste fase productontwikkelingsproces 2N’s focus op design begint al in de eerste fase van het productontwikkelingsproces. Het bedrijf investeert 14% van zijn omzet in R&D, een aanzienlijk hoger percentage dan veel van de grootste technologiebedrijven ter wereld, en geeft in elke fase prioriteit aan de optimale combinatie van design en functionaliteit.
Hans van Moorsel, Business Development Manager Benelux bij 2N, over de prijs: “De Red Dot Awards zijn de Oscars van de designwereld, dus dit is een groot compliment voor 2N. We zijn er bijzonder trots op, omdat deze Award voor ons veel meer betekent dan alleen de esthetiek van de 2N® IP Style. Het gaat ook over high-end functionaliteit in combinatie met mooi design, wat de status verhoogt van elk gebouw waar de intercom geïnstalleerd is. In onze branche is dat de échte betekenis van innovatie.”