Afbeelding

BouWatch Wordt BauWatch; Een nieuwe identiteit voor een nieuwe fase van groei en succes

bouw

BouWatch, ooit begonnen als een innovatief project binnen Visser Assen in Nederland, is uitgegroeid tot een internationale marktleider in tijdelijke beveiliging en toegangscontrole. Het bedrijf maakt vandaag een belangrijke aankondiging en gaat verder onder de naam “BauWatch.”

Sinds de oprichting in 2010 heeft BouWatch haar dienstenaanbod voortdurend uitgebreid en geïnnoveerd. Met trots heeft BouWatch haar positie verstevigd als marktleider in Noordwest-Europa. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Engeland, waardoor het klanten in deze landen van dienst kan zijn met hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Als onderdeel van haar voortdurende expansie op internationaal niveau, zal BouWatch dit jaar haar aanwezigheid verder vergroten door te openen in vier nieuwe landen: Oostenrijk, Italië, Ierland en Polen.

De naam “BauWatch” weerspiegelt beter de internationale aanwezigheid en de ambitie van het bedrijf om haar diensten wereldwijd aan te bieden. Met deze verandering gaat ook een nieuw logo gepaard, dat een fris en modern ontwerp heeft. Het nieuwe beeldmerk symboliseert de innovatieve aanpak van BauWatch en haar voortdurende inzet om voorop te blijven lopen in de beveiligingssector.

Ronald Boerkamp, Managing Director Nederland, spreekt vol enthousiasme over de rebranding: “We zijn verheugd om ons te presenteren als BauWatch. Deze nieuwe naam weerspiegelt onze groeiende aanwezigheid in de internationale markt en onze toewijding om onze klanten innovatieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen te bieden. Onze klanten kunnen rekenen op dezelfde hoogwaardige dienstverlening en klantgerichtheid die ze van ons gewend zijn.”

BauWatch heeft een stevige reputatie opgebouwd als expert op het gebied van beveiligingsoplossingen, zowel in Nederland als daarbuiten. Met haar uitgebreide assortiment aan innovatieve technologieën en proactieve aanpak heeft het bedrijf vele klanten geholpen om hun beveiligingsdoelen te bereiken.

BauWatch bedankt haar klanten en partners voor hun waardevolle steun en vertrouwen gedurende de jaren. Het bedrijf kijkt uit naar een succesvolle toekomst onder de nieuwe naam en blijft zich inzetten om haar klanten met innovatieve en geavanceerde beveiligingsoplossingen te blijven bedienen.

Voor meer informatie over BauWatch en haar diensten kun je terecht op de vernieuwde website op [website link].

                                                                                                                                             

Over BauWatch

BauWatch is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve beveiligingsoplossingen voor zowel nationale als internationale klanten. Met een bewezen staat van dienst en een team van experts in de branche, biedt BauWatch op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van haar klanten.