Afbeelding

Robaws cloudsoftware voor de bouw- en technieksector van Probouws

bouw

In de razendsnelle wereld van de bouwsector is snelheid vaak de sleutel tot succes. Klanten verwachten nu meer dan ooit snelle reacties, of het nu gaat om offertes, planningen of updates over projecten. Studies tonen zelfs aan dat een aanzienlijk deel van de consumenten hun opdracht toekent aan het bedrijf dat als eerste reageert op hun aanvraag

Robaws

Hier komt Probouws om de hoek kijken met de innovatieve oplossing: Robaws, een cloudsoftware speciaal ontworpen voor de bouw- en technieksector. Deze software is ontworpen met het oog op snelle toegang tot gegevens en het vermogen om snel te reageren op aanvragen. Zo heb je altijd en overal toegang tot al je bedrijfsgegevens via een gebruiksvriendelijke app die moeiteloos werkt op elk apparaat, of het nu een pc, tablet of smartphone is. Geen gedoe meer met telefoontjes naar het kantoor.

Met Robaws is het genereren van offertes een fluitje van een cent. Met slechts één druk op de knop kan een offerte worden gegenereerd vanuit de calculatie, en dankzij de naadloze integratie met Office 365 kan deze direct worden gemaild naar de klant, die vervolgens digitaal kan ondertekenen.

Gebruiksgemak staat centraal bij Robaws. Je kunt moeiteloos navigeren van de ene module naar de andere, zonder te verdwalen in eindeloze menustructuren om bij je gegevens te komen. Met het intuïtieve “drag-and-drop” planningsysteem kun je eenvoudig activiteiten plannen, terwijl het voorraadsysteem je laat zien of materialen beschikbaar zijn. Bovendien hebben de inkoop- en calculatiemodules een naadloze integratie met 2BA, waardoor je altijd toegang hebt tot de meest actuele prijzen.

Wappy

De digitale werkbon app Wappy maakt gebruik van activiteiten, foto’s en opmerkingen, zodat degenen die het werk uitvoeren alle benodigde gegevens bij de hand hebben. Eventuele afwijkingen kunnen eenvoudig worden vastgelegd, inclusief foto’s, voor een volledig overzicht. Zodra het werk is voltooid, kan vanuit de app direct de factuur worden verzonden, inclusief een betaallink. Hiermee worden verloren facturen en te late betalingen voorkomen, en worden klanten aangemoedigd om op tijd te betalen.

Robaws is een allesomvattend systeem dat ervoor zorgt dat je bedrijf efficiënter draait, minder tijd en geld besteedt aan administratie en moeiteloos toegang heeft tot essentiële gegevens. Met Robaws ben je klaar voor de toekomst van de bouwsector.