Antislip voor betonvloeren van DG Rubber

bouwcomplex
DG Rubber Holland levert als groothandel rubber en pvc producten. Daarnaast zijn ze leverancier van kabels en slangen en toebehoren specifiek voor de scheepvaart en watersport. Kijken we naar de betonindustrie, dan springen met name de beton loopvlakstructuren in het oog. De oplossing voor gladde oppervlaktes op betonvloeren van galerijen, balkons en trappen te voorkomen.
In samenwerking met een van de meeste toonaangevende fabrikanten van beton vloeren heeft DG rubber een speciale loopvlakstructuur ontwikkeld die aangebracht wordt in de betonmal. Het zorgt ervoor dat iedereen veilig over het beton kan lopen in elke weerssituatie. De loopvlakstructuur is een unieke dunne mat met structuur die zeer geschikt is als er galerijplaten, balkonmallen of trappen- en bordesmallen gestort worden. Is het beton eenmaal gestort dan ontstaat er een mooie antislip laag in het prefab materiaal.” Qua structuur is er keuze tussen onder meer piramide, golf, zandstraal en de wieber structuur naar gelang de wens van de klant. Voordeel van de matten is dat ze licht zijn en makkelijk te verlijmen. De speciale structuurlijm is ook verkrijgbaar bij DG Rubber.
Online tool Om de keuze eenvoudiger te maken, heeft de groothandel een online tool ontwikkeld die helpt de juiste toepassing te kiezen. Geef de gewenste stroefheid op en kies tussen dubbel plus of triple plus. Vervolgens berekent de tool de meeste geschikte matstructuur. Meer informatie vindt u op www.loopvlakstructuur.nl