Afbeelding
beton event 2020

BREAKING NEWS: Betonvereniging gaat online!

bouwcomplex
Van offline naar online De Betondag en Beton Experience vinden traditiegetrouw in november plaats, maar worden in verband met COVID-19 in fysieke vorm verplaatst naar november 2021. Uiteraard willen wij de maand november niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Vandaar dat wij in november het online Beton Event 2020 lanceren!
Online evenement Beton Event 2020 is een uniek online evenement voor professionals, studenten en docenten waar vanaf kantoor of thuis aan kan worden deelgenomen. De kernwaarden kennis delen, kennis opdoen en kennis maken staan hierin centraal. Op donderdag 5, 12, 19 en 26 november organiseren wij in de ochtenden een interactief programma, samengesteld door onze programmacommissies en partners. Naast het inhoudelijke programma zal er ook ruimte zijn om nieuwe contacten en bestaande relaties te ontmoeten tijdens de netwerkcarrousel en op de digitale beursvloer. Dit allemaal op een veilige afstand.
Benieuwd naar de mogelijkheden en het programma van het Beton Event 2020? Kijk snel op www.betonevent.nl en meld je aan!
Wij hopen je te mogen verwelkomen als onze partner en als deelnemer!
Over de Betonvereniging Sinds de oprichting in 1927 is de Betonvereniging de bindende factor tussen overheden, bouwers, adviseurs en kennisinstituten. Een springlevend netwerk van professionals op alle mogelijke niveaus, met als doel kennis over te dragen door het organiseren van technische praktijkopleidingen en bijeenkomsten. Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.betonvereniging.nl.
 
 
 
 
meer lezen uit de beton wereld? gaan dan naar onze betonpagina