TKD 2020 wordt verplaatst naar juni 2021

gww
In verband met de gevolgen van de Coronacrisis en de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid heeft de TKD-organisatie besloten de editie 2020 te verplaatsen naar juni 2021. Naar verwachting kan de editie 2021 plaatsvinden op de locatie Nobelhorst te Almere. De TKD-organisatie wenst iedereen sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd. Denk een beetje om elkaar en hopelijk zien we elkaar in juni 2021.
De Nobelhorst in Almere zal dan opnieuw worden omgebouwd tot de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel. De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat u kunt vergelijken en testen.
De beurs is gericht aan alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Als exposant wordt u een uniek speelveld geboden om materieel en diensten te laten zien aan duizenden geïnteresseerden uit de markt. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector.
Een buitenterrein van 10 ha voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtsauto’s en dumpers maken de TKD tot een unieke buitenbeurs.