|
| engcon-graaf-machine|Engcon-grondverzet-verhuur

Engcon Huurcampagne 2021: 20 dagen gratis hydraulische huurwerktuigen

gww
De laatste jaren laten een explosieve groei zien van automatische snelwisselsystemen voor graafmachines. Het EC-Oil systeem dat Engcon levert vanaf de Bauma 2004 is het meest verkochte automatische snelwisselsysteem in Nederland voor de GWW-sector. Het vergroot efficiëntie, veiligheid en comfort doordat de machinist niet meer uit hoeft te stappen om de slangen te koppelen.
Om bedrijven te ondersteunen bij de overstap naar dit systeem biedt Engcon Nederland in 2021 gratis hydraulische huur uitrustingsstukken aan. Hierdoor hoeven klanten niet alles tegelijk nieuw aan te schaffen en kan door middel van inzet van het gratis huurwerktuig de meerprijs van het EC-Oil systeem worden terugverdiend. Ook kunnen klanten van Engcon zich op deze wijze onderscheiden bij hun opdrachtgevers door aanbouwdelen, die zij nog niet in het gamma hebben, aan te bieden. Met deze campagne beoogt Engcon op flexibele en rendabele wijze mee te denken met de markt.
Meer weten? Klik https://engcon.com/nl_nl/20-dagen-gratis-huur-hydraulisch--uitrustingsstuk-van-engcon.html of bel 085 – 822 3550
|