|
| |

JCB blijft innoveren!

gww

Kies voor emissievrij. Kies voor...

JCB E-TECH, het gamma van elektrische producten van JCB. De machines hebben geen uitstoot en maken “bakken” minder lawaai. Verder lopen ze qua prestaties zeker niet achter op de conventionele machines.

525-60E compacte verreiker: deze machine beschikt over twee elektromotoren. Eén voor de aandrijflijn en één voor het hydraulische systeem. Er wordt gebruik gemaakt van een regeneratief remsysteem, waarbij de accu wordt opgeladen tijdens gebruik. 

19C-1E minigraafmachine: de JCB 19C-1E blijft uniek in zijn soort. Het is de allereerste volledig elektrische minigraafmachine die af fabriek wordt gebouwd en geleverd. Deze machine is nu beschikbaar met een volledig gesloten cabine inclusief verwarming. 

TLT 30-19E en TLT 35-22E: beide machines hebben een unieke uitschuifbare giek, die 70 m2 ruimte bespaart door eenzijdig te beladen. Door de lage cabine van 2,2 m kan er ook geladen en gelost worden in containers en opleggers. 

1TE dumper: een erg compacte machine met een volledig stalen laadbak. Het vermogen wordt geleverd door twee 5kWh lithiumion batterijen. 

HTD-5E mini rupsdumper: Een hoogkiepmodel met 500 kg laadvermogen met optioneel een gloednieuw systeem, de ride-on SmartStep, dat toelaat om met het toestel mee te rijden. 

Daarnaast beschikt JCB ook over een ruim aanbod elektrische schaarliften. Passeer tijdens jullie bezoek aan MATEXPO 2021 zeker eens bij de JCB stand, nummer A14. 

JCB Belgium NV Nijverheidslaan 1501, 3660 – Oudsbergen T +32 89 69 50 50    E info@jcb.be W www.jcb.com

|