|
| |

Ruud Verschoor Verhuur B.V. kiest voor Scania R500v

gww
Betrouwbaarheid belangrijk voor ‘’s lands slimste afzetter’
Ruud Verschoor Verhuur B.V. uit Hellevoetsluis nam onlangs voor het eerst een Scania R500 6x2 bakwagen met een open laadbak en een hefbare en gestuurde naloopas in gebruik. ‘’s Lands slimste afzetter’, zoals er trots op de website staat, is een grote verhuurder van ondermeer dranghekken, barriers en andere evenementen infra. “We hadden het besluit om met Scania van vijf naar zes trucks door te groeien net eind 2019 genomen toen de coronacrisis uitbrak”, vertelt Tamara Verschoor die samen met haar moeder eigenaar directeur is.”
“Als snel bleek dat die uitbreiding niet op een ongelukkiger moment had kunnen komen. Maar wij zijn een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en met enige hulp van de Scaniadealer in Hoogvliet is alles toch op zijn pootjes terechtgekomen. Met de nieuwe Scania zijn we nu helemaal voorbereid op een toekomst met veel evenementen,” blikt Tamara vol vertrouwen vooruit.
Dat Verschoor voor het eerst voor Scania kiest, heeft meerdere oorzaken. “Dit is de eerste keer in 25 jaar dat wij een ander merk kopen. Tot nu toe deed mijn vader dat altijd. Omdat mijn man altijd Scania gereden heeft, eerst bij een baas en later voor zichzelf, ken ik het merk goed. Ik vind Scania een auto die past bij wat wij willen uitstralen: degelijkheid, netheid en tot in de puntjes verzorgd. Dat geldt voor een Scania en dat geldt zeker ook voor ons.”
Verschoor is groot in het verzorgen van afzettingen van allerlei soorten en formaat. “En dat voor grote evenementen. Voor een editie van Decibel, bijvoorbeeld rijden wij zomaar 40 vrachten naar het terrein. Maar we leveren met hetzelfde gemak ook 10.000 dranghekken voor de Marathons van Amsterdam en Rotterdam. Of voor prinsjesdag. Daarnaast bouwen wij ook tijdelijke safety walls voor bijv. voetbalwedstrijden en plaatsen we hekken voor de bouw. En natuurlijk hebben we allerlei infra die je op evenementen vindt zoals mobiele kassa’s.”
Alleen lag het bedrijf de afgelopen twee jaar nagenoeg stil. “Dat heeft ons ongelooflijk veel hoofdbrekens gekost,” blikt Tamara terug. “Onze branche heeft samen met de horeca en de ZZP-ers waarschijnlijk de grootste klap van de crisis gehad. We hebben van het vaste personeel gelukkig niemand hoeven ontslaan. Maar onze inhuurkrachten, en dat is een behoorlijk aantal mensen, zijn weg. En het is maar de vraag of die allemaal terugkomen. Want net als in de horeca zijn die wat anders gaan doen. Ik denk dat andere branches daar ook mee te maken hebben. In feite heeft corona gezorgd voor een hele omslag. We gaan met zijn allen nog dure tijden tegemoet vrees ik.”
Dat Verschoor voornamelijk met eigen trucks rijdt, is een kwestie van controle en vakmanschap. “Natuurlijk zouden we ook trucks en chauffeurs kunnen inhuren. We hebben ook één charter als flexibele schil. Maar ons werk is altijd op vreemde tijden en met behoorlijk veel tijdsdruk. Dan moet je ervan op aankunnen dat als het evenement om 08.10 uur een lading hekwerk wil hebben, die er ook staat. Ook het samenspel tussen de chauffeur en de mensen die bijvoorbeeld de hekken plaatsen en koppelen luistert heel nauw. Dat gaat rijdend en moet een vloeiende flow zijn. Dat gaat het beste met een team dat op elkaar is ingespeeld. Dus werk ik het liefst met onze eigen mensen. Daar kan ik van op aan.”
Verschoor heeft zowel het onderhoud als de verzekering bij de Scaniadealer in Hoogvliet ondergebracht. “Wij zijn geen transportbedrijf. Wij faciliteren evenementen. Daar verwachten ze dat wij hen op ons gebied volledig ontzorgen. Dat verwacht ik op mijn beurt ook van mijn truckdealer. Dan kan iedereen doen waar hij het beste in is.”
[caption id=”attachment_215240” align=”alignnone” width=”2244”] Betrouwbaarheid is een belangrijke reden voor Ruud Verschoor Verhuur B.V. om voor de Scania R500 te kiezen.[/caption]
|