Master Lock introduceert Vault Enterprise voor slim toegangsbeheer

installatie
Amsterdam, 3 juni 2019 – Master Lock, producent van beveiligingsoplossingen, verandert de manier waarop bedrijven toegang kunnen beheren met Master Lock Vault Enterprise. Deze oplossing combineert gebruiksvriendelijke software met Bluetooth-beveiligingsapparaten voor het vereenvoudigen van toegangsbeheer.
Master Lock Vault Enterprise integreert een online platform, een mobiele applicatie en Bluetooth-beveiligingsapparaten, zoals hangsloten en sleutelkluizen. Deze oplossing reduceert kosten, complexiteit en de beveiligingsrisico’s van fysieke sleutels via een slimme en veilige oplossing. Daarnaast biedt Vault Enterprise meer controle omdat beheerders toegang kunnen monitoren met data en audit trails.
Flexibel toegangsbeheer Door de webinterface kunnen beheerders toegang verlenen en beheren voor een onbeperkt aantal sloten en gebruikers. Gemachtigd personeel krijgt toegang tot sloten en kluisjes via de applicatie op hun smartphone. Fysieke sleutels zijn overbodig en kunnen niet meer worden kwijtgeraakt. Bedrijven zijn er daardoor van verzekerd dat hun bezittingen veilig zijn.
Beheerders kunnen toegang bieden aan personeel op basis van tijd, datum of groep, zoals in de volgende scenario’s: Individueel: verleen permanente of tijdelijke toegang aan een bepaalde medewerker Groep: deel gebruikers en apparaten eenvoudig in groepen in, zoals medewerkers of schoonmaakteams Universele bedrijfsapplicatie Vliegtuigmaatschappijen en vastgoedbedrijven maken al gebruik van de oplossing, en hebben daarmee bespaard in kosten en tijd door een betere toegangscontrole en de mogelijkheid om assets te traceren, bijvoorbeeld door in te zien we er het laatst toegang heeft gehad tot de gereedschapsopslag. De technologie is echter geschikt voor elke sector en industrie, zoals facility management, nutsbedrijven, scholen en universiteiten, fabrieken en het MKB.
“We hebben uitvoerig onderzoek gedaan onder eindgebruikers en kwamen erachter dat bedrijven moeite hadden met toegangsbeheer. Klanten willen een eenvoudige en kosteneffectieve manier om de toegang te beheren van verschillende assets, zoals poorten, deuren en gereedschapskisten”, zegt Bernard Acolty, Country Sales Manager Benelux bij Master Lock. “Master Lock Vault Enterprise voorziet in die behoefte door middel van toegangsbeheer met intuïtieve beheersoftware en een eenvoudige setup, die bovendien maar een kleine investering in infrastructuur vereist.”
Voor meer informatie over Vault Enterprise, bezoek: https://www.masterlock.com/solutions/vault