Plug-and-play-oplossing van Bette bespaart werktijd

installatie
Met de nieuwe geluidsisolerende installatiebox Easy Connect maakt Bette de montage van de afvoer bij douchevloeren, douchebakken en baden sneller, veiliger en eenvoudiger. De praktische box wordt in de afwerkvloer aangebracht en met een meegeleverde afdichtingsmanchet in de vloer geïntegreerd. Baden, barrièrevrije douchevloeren douchebakken hoeven niet meer extra met afdichttape te worden afgedicht.
De installatiebox Easy Connect is een plug-and-play-oplossing voor de dichte en betrouwbare aansluiting van de afvoer van Bette inbouw- en vrijstaande baden, alsmede voor vlakke douchevloeren en supervlakke douchebakken.
De installatiebox kan eenvoudig met kit op de ruwe bouwvloer worden geplaatst. Dan sluit u de afvoerleiding aan en plaatst u de deksel. Daarna kan de afwerkvloer worden gegoten. Als de afwerkvloer droog is, kan de box op de vereiste hoogte worden afgesneden en wordt het geprefabriceerde afdichtingsmanchet geplaatst. Daarna wordt het afdichtingsmanchet met twee lagen afdichtingsmiddel aangebracht, zodat de box volgens de normen in de vloer waterdicht is geïntegreerd. Nu hoeft u alleen nog de afvoer te plaatsen en klaar is Kees.
Flexibel en geprefabriceerd De aansluitleiding in de box is flexibel en uittrekbaar, zodat het afvoergarnituur eenvoudig in de juiste en passende positie kan worden geïnstalleerd. In de box is voldoende ruimte om het afvoergarnituur in alle richtingen te kunnen plaatsen.
Naast de nieuwe installatiebox kunt u met de BetteMinimum-douchebak- of douchevloerdrager de montage op afwerkvloeren aanzienlijk versnellen. Beide componenten zijn zo ver mogelijk geprefabriceerd, perfect op elkaar afgestemd en besparen veel installatietijd.
De installatiebox Easy Connect voldoet aan de actuele dichtheidsnormen volgens DIN 18534 en ÖNORM B3407 en is volgens ETAG 022 getest. De Kiwa-geteste afdichtcomponenten zijn bij de levering inbegrepen en de onderdelen in de fabriek geprefabriceerd, wat de constructiekosten verder reduceert.

Zie online hoe eenvoudig het werkt Onder https://www.bette.de/nl/service/videos geeft een imagevideo een kort overzicht van de mogelijke combinaties van Easy Connect met de baden en douchevloeren van Bette. Iets verder naar beneden laat een installatievideo de eenvoudige installatie zien.