VERDUURZAMEN? INVENTUM HEEFT DE OPLOSSING (OP DE VSK)

installatie

Tijdens de VSK presenteert Inventum haar nieuwe productrange. Natuurlijk zijn ook de bestaande producten, zoals de Ecolution Modul-AIR en Spaarpomp te bezichtigen. Meld je aan en bezoek de stand, standnummer B010 in hal 7.
De toekomstbestendige ventilatiewarmtepomp De Ecolution Modul-AIR is dé oplossing voor het verduurzamen van bestaande en nieuwbouwwoningen. Vanwege de modulaire structuur is deze toekomstbestendige ventilatiewarmtepomp eenvoudig uit te breiden van hybride naar all-electric.
De Ecolution Modul-AIR is geschikt voor eengezinswoningen, rijtjeshuizen en appartementen waar mechanisch geventileerd wordt. In deze woningen wordt via afzuigventielen vervuilde en vochtige lucht afgezogen door een mechanische ventilatiebox (MV-box). De Ecolution Modul-AIR vervangt de mechanische ventilatiebox en wint de warmte uit de vervuilde, afgezogen lucht terug. De energie uit de afgezogen, warme lucht wordt gebruikt om het water te verwarmen, om dit vervolgens weer te gebruiken voor het verwarmingssysteem of warm tapwater.
Kennissessie Wij geven dagelijks om 13.00 uur een kennissessie met als onderwerp “Investeer met zekerheid in duurzaam zonder buitenunit”. Er zijn vele warmtepompen beschikbaar voor diverse toepassingen in de gebouwde omgeving. Bij de toepassing van ventilatiewarmtepompen zijn geen buitenunits nodig. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse woningbouw. Er is geen sprake van een desinvestering als men start met hybride en wil overschakelen naar all-electric. Meld je aan om een plekje te bemachtigen.
Borrel in samenwerking met Warmteservice Op donderdag 6 februari vanaf 15:00 uur geven wij een borrel samen met Warmteservice. Kom langs en ontdek hoe onze duurzame producten in (toekomstige) projecten kunnen bijdragen.
Inventum, puur Hollandse betrouwbaarheid Onze producten ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek in Houten. Inventum is een oer-Hollands bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en al ruim 30 jaar bezig is met duurzame ventilatiewarmtepompen. Daarom staat Inventum voor Puur Hollandse Betrouwbaarheid.