Deze gadgets maken je werk een stuk makkelijker in de bouw!

installatie
Werken is een belangrijk onderdeel van je leven. Veel mensen brengen meer dan 40 uur per week door in de bouw en zijn vooral actief buiten bezig. Daarom is het belangrijk om je werk niet alleen zo leuk, maar ook zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Met onderstaande 5 tips kom je een heel eind!
De knijpkat De knijpkat is een handige zaklamp die in geval van nood gemakkelijk te hanteren is. De knijpkat werkt zonder batterijen, zodat je nooit het risico loopt dat deze lamp dienst weigert. In plaats van batterijen laadt deze zaklamp steeds op door simpele knijpbewegingen. Handig te gebruiken in de ochtenden wanneer het nog steeds donker is in Nederland.
Kniebeschermers Protect Pro Professionele kniebeschermers die perfect de vorm van de knie aannemen. Lichtgewicht, vervaardigd van 100% polypropyleen. De set past perfect bij werkbroeken en overalls van het merk Sol’s.
Monitorbeugel Of het onder de gadgets valt is de vraag, maar dit product is onmisbaar als je aangenaam wilt werken. Met een monitorarm hang je één of meerdere computerschermen op, zodat je gemakkelijk een ergonomische werkhouding creëert. Bovendien zorg je er met een monitorbeugel voor dat je bureau opgeruimd en overzichtelijk blijft. Mocht je op zoek zijn naar een monitorbeugel of -arm, dan raden we je de website van Monitorbeugelexpert aan. Voor de tekenaars en architecten is dit een handige gadget om je werkhouding te verbeteren!
De klassieke bouwradio De klassieke en stevige bouwradio is ontworpen en ontwikkeld voor gebruik op de bouwplaats, in de werkplaats, in en rond uw huis, tuin, garage en tijdens het kamperen. De spatwaterbestendige AM/FM-radio is door zijn stevige behuizing, felle kleur en schokabsorberende, rubberen stootranden ideaal voor bouwplaatsen. De radio heeft een volumeregelaar, aux-in-aansluiting en werkt op batterijen of via een adapter zodat je nooit zonder muziek zit.
Weekplanner Het kan natuurlijk gebeuren dat je tijdens het werk wel eens het overzicht verliest. Om dit te voorkomen, kan het handig zijn om naast je agenda een weekplanner te gebruiken. Dit kan een papieren weekplanner zijn die je op bureau legt, maar wat dacht je van een leuke magnetische weekplanner? Misschien kun je ‘m delen met je team en alle belangrijke activiteiten erop zetten?
We hopen dat bovenstaande gadgets jouw werk wat makkelijker, aangenamer en leuker maken. Werk ze!