Vakbeurs Solar Solutions / Duurzaam Verwarmd uitgesteld vanwege Coronavirus

installatie
Nieuwe datum 7 t/m 9 september.
Vanwege de verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) is besloten om vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd te verplaatsen naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september.
De afgelopen weken is er intensief contact geweest met autoriteiten, experts en andere betrokken partijen. Inmiddels is er officieel een uitbraak in Nederland vastgesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en dreigt er een verdere verspreiding. Uiteraard heeft de gezondheid van de exposanten en de 15.000 bezoekers de hoogste prioriteit. Daarom ziet Good! geen andere mogelijkheid dan dit uitstel.
Belangrijke factoren bij dit besluit waren de zorgen van vele exposanten over de veiligheid van hun personeel, en over de verwachte uitwerking op het bezoekersaantal. In omringende landen en in zuid-Limburg heeft de overheid al besloten tot de annulering van grote evenementen. Door nu dit besluit te nemen, bleek het nog mogelijk om vervangende data te vinden in Expo Haarlemmermeer, de gebruikelijke locatie van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd.
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. De beurs biedt professionals inzicht in de nieuwste innovaties en ontwikkelingen, maar is ook een onmisbare gelegenheid om te netwerken. De industrie heeft ons de afgelopen weken laten weten absoluut niet zonder dit platform te kunnen. Door Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd te verplaatsen naar begin september, zorgen wij ervoor dat exposanten en bezoekers de beschikking houden over alle zakelijke mogelijkheden die deze beurzen bieden.
PRAKTISCHE INFORMATIE De vakbeurs wordt in zijn geheel verschoven naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september. Ook de locatie blijft hetzelfde: Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen bij Schiphol.
Als u reeds een ticket besteld heeft, blijft deze gewoon geldig. Dit geldt ook voor VIP-tickets en bestelde business packages.
Ticket kwijt na een half jaar? Geen probleem, we sturen iedereen als service een week voor de beurs nogmaals de bestelde ticket(s) per e-mail.
Het beursprogramma blijft hetzelfde of wordt zelfs groter. Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in september.