|
| |

Sungrow lanceert nieuwe website in het Nederlands

installatie

Toonaangevende wereldwijde fabrikant van PV-omvormers Sungrow heeft haar website in het Nederlands volledig vernieuwd. “Sungrow is sinds 2019 aanwezig in de Benelux. Met de ontwikkeling die we hier in deze regio doormaken, was een complete renovatie van de website noodzakelijk.” zegt Yang An, Country Manager bij Sungrow Benelux.
De nieuwe website biedt gebruikers een nuttige, flexibele en verrijkende ervaring. Het bevat alle benodigde technische informatie over alle Sungrow-producten en - oplossingen, of het nu gaat om string- of centrale omvormers, opslag- of monitoringoplossingen, evenals het laatste nieuws, innovaties en interessante Sungrow-casestudy’s.
De lancering van de Nederlandse website is de volgende stap in het uitbreidingsplan van Sungrow in Europa. “Het is essentieel om aanwezig te zijn en relevante content te leveren aan onze lokale klanten hier in de Benelux. Met onze nieuwe website is het gemakkelijk om een overzicht te krijgen van onze lokale distributeurs, te ontdekken hoe u onze service kunt bereiken en om alle documentatie in de lokale taal te vinden.” zegt Sjoerd van Hulst, Manager Distributie bij Sungrow Benelux.
De nieuwe website is beschikbaar via: www.nl.sungrowpower.com/

Over Sungrow Sungrow Power Supply Co., Ltd is ‘s werelds meest bankable omvormermerk, met wereldwijd meer dan 182 GW gei¨nstalleerd vermogen, sinds juni 2021. Sungrow werd in 1997 opgericht door Professor Cao Renxian en is toonaangevend met zijn onderzoek en ontwikkeling van zonne-omvormers. Het bedrijf heeft dan ook het grootste gespecialiseerde R&D-team in de sector en een breed productportfolio, met PV-omvormers en energieopslagsystemen voor utility-, commercie¨le, industrie¨le en residentie¨le toepassingen, evenals internationaal erkende oplossingen voor drijvende PV-installaties. Met een sterk trackrecord van 24 jaar in de PV-sector, produceert Sungrow energie-installaties in ruim 150 landen. Als leider op het gebied van innovatie in de zonne-energie-industrie beschikt Sungrow over een dynamisch technisch R&D-team dat bestaat uit meer dan 1800 medewerkers. Het bedrijf heeft ook gei¨nvesteerd in zijn eigen in-house testcentrum dat is goedgekeurd door SGS, CSA en TU¨V Rheinland. In 2019 opende Sungrow de grootste omvormerfabriek ter wereld. De wereldwijde jaarlijkse productiecapaciteit van het bedrijf bereikt 90 GW, inclusief 10 GW van de fabriek in India.
Sungrow biedt een breed scala aan oplossingen en diensten en streeft ernaar om iedereen schone stroom te bieden en is vastberaden om de wereldleider te worden op het gebied van schone stroomconversietechnologie.
Ga voor meer informatie naar de website van Sungrow!
 
|